Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MAF e ustvari luftmaserot. Nemoj da se lazes aditiv da stavas,moze da se desi da go stopi gjubreto vo rezervoarot i cefkite tek onda moze belja da napravis i sve da poebes. Moze da se proba profi da se iscistat diznite so aditiv ama ako se naprai kruzen sistem na gorivo bez rezervoarot, aditivot zaedno so desetina litra nafta da se stavi vo tuba i da se povrze taka so tubata ke ja prevzeme ulogata na rezervoar. Ako voziloto ima lift pumpa pozadi (fakticki benzinska pumpa iako e dizel, ponovite dizeli znaat da imaat) togas ovoj poseg ne moze da se napravi. Ako ova se pravi obavezno i filter za nafta da se smeni pred posegot.Денес ја носев на технички , мајсторот ми рече дека се сомнева во МАФ сензорот, обично тоа било пробелм кај Алфите според него( некој негов пријател дури го исклучил и без него возел доста време, само потрошувачката вели може да ми се зголеми без МАФ сензорот) , го приклучивме на компјутер, не даваше никакви грешки. Следно што направив ја нагазив по прав пат... немаше никаков проблем навистина... сега сакам да почекам некој ден да видам дали ќе се јави истиот проблем... Ако се јави ќе ја носам пак да го исклучат МАФ сензорот ... Братучед ми пак кој не е стручно лице ми ја надува главата да земам некој си адитиви за горивото, наводно кај дизел моторите дизните се замастувале.... Друго нешто струја ме утепа деновиве.. преку глава ми доаѓа веќе штом фатам брава на вратата на возачкото место ме дрма струја...
Панталони,чорапи,патики,дуксер,јакна.... тренерки често облекувам... да не е до ракавиците со сечени прстиSmeni ja oblekata...nekoe parče obleka na tebe pravi statički elektricitet
Aral hightronic 10w40 mi ponudija, dobri li e toa maslo?
Панталони,чорапи,патики,дуксер,јакна.... тренерки често облекувам... да не е до ракавиците со сечени прсти? Ќе пробам без ракавици да влегувам да видам дали ќе има промена....
Авто куќа ГМЦ, позади олимписки базен ... 17 години кај него ги носиме опели и за мене е најдобар и го препорачувам на ситеДобар Опел сервис,мајстор некаде низ Скопје, по можност во градот да е?
Не верувам дека ќе иде на -27што ако навистина не изненади времето, антифриз измерен на -25, а очекувана темчература -27' во недела?
Во град сигурно нема да се спушти до толкушто ако навистина не изненади времето, антифриз измерен на -25, а очекувана темчература -27' во недела?
ne sme rusija ni pa da padne -27Не верувам дека ќе иде на -27
еве да претпоставиме дека ќе спушти, што е потребно да се направи?
кога го имав југото, знаев...имаше едно штравче, одвртуваш, испушташ течност и чекаш подобро време. на овие нови коли?
Нормално е да чади бел чад на оваа време додека да загрее.Imam seat leon 2001 1.9 tdi 90 konja koj ke ja zapalam I ja ostavam kolata da poraboti posle 1-2 minuti pocnuva da pisti I cadi pojke od auspuh I kako sto se zagreva kolata taka se namaluva zvukot I cadot, zvukot ne se slusa napred ic tuku doaga od pozadi. Dali nekoj ima poim od sto moze da bide toa?