Мислам уште 2 недели најверојатно ќе биде даван.До кога од прилика би го давале Роуг 1 во кино?
Среќа јас го очекував ова, па можда и позитивно ќе ме изненади на крајДругарче со кое заедно кисневме на АЦ игрите и воедно е сто пати поголем фан од мене на целата франшиза е апла разочаран од филмот, ме плаши.
Кој знае.Среќа јас го очекував ова, па можда и позитивно ќе ме изненади на крај
need for speed, tomb rider беа добри филмовиНема никогаш да испадне добар филм базиран на видео-игра, никогаш.
Освен Стрит Фајтер и Мортал Комбат, тоа се тие два филма, врв на Б-продукцијата во 90-тите
Томб Рајдер не би рекол.need for speed, tomb rider беа добри филмови
Ако имаш 10.need for speed, tomb rider беа добри филмови
Јас никогаш ги немам играно игрите, хаотичен е филмот, кажав и претходно, премногу кратко трае за да се пренесе таа приказна. Тепачките ми се свиѓаа, визуелниот дел беше супер, ама како што кажа и драгонскај погоре со гифот, цел филм си таков, некаде последни 20 минути почнуваш да ги разбираш работите како се уствари. Ама од друга страна ќе прават уште делови, па можеби уште ќе ја разработуваат цела приказна, па како целина ќе биде одлично.Кој знае.
Ја не ни очекувам да се приближи ни блиско до игрите, игрите имаат фантастична приказна и тек на настани и дали ради тоа дека играта е 100+ саати па приказната е до детал разработена и совршенство, во филмот баш тој дел бил страва. Визуелно океј бил. Мое мислење е дека рандом луѓе што не ги играле игрите ќе им легне филмот додека ние „фановите“ да речам кои доаѓаме од светот на игрите ќе бидеме апла разочарани.
И не го сакам трендов што почнаа од игри филмови да прават, богохулење е. Замисли Witcher филм да ми прават, никад нема да го гледам.