Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Nc, Vele Samak za bogatiВудвард = Марота за сиромашни![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nc, Vele Samak za bogatiВудвард = Марота за сиромашни![]()
Јунајтед на смех на шала сврза 6 победи по ред без особено да крене прашина.
Следниот натпревар е натпреварот на сезоната за Јунајтед. Ако се победи против Ливерпул, топ 4 ќе биде загарантиран, ќе се чека Челзи евентуално да падне во лоша серија.
топ4, но на сметка на кој?
Абе он шо е пичка е, ама ти можеби беше веце кога извади бек за да стај офанзивен играч во игра...Каква пичка е Мурињо......имаат играч повеќе, едвај даваат гол и вади крило и го става Смолинг тако звани смола за да се брани
На прв поглед, кога го видов Џонс како се тетерави а некако бев убеден дека стартот не е за црвен ме потсети на оној двоен клинч на Џонџо и Еванс пред 5-6 години, кога беше (ама вистински) 50-50 само што овој искусно почна да се тетерави и Џонџо беше исклучен.
Каква пичка е Мурињо......имаат играч повеќе, едвај даваат гол и вади крило и го става Смолинг тако звани смола за да се брани
Хе хе хе. Има таму кандидати да отпаднат од тоа друштво...![]()
Каква пичка е Мурињо......имаат играч повеќе, едвај даваат гол и вади крило и го става Смолинг тако звани смола за да се брани
Odamna te nema tebe, me interesira samo sto ke kazes na formava vo posledno vreme ili i sega sme imale sreka?Каква пичка е Мурињо......имаат играч повеќе, едвај даваат гол и вади крило и го става Смолинг тако звани смола за да се брани
Стварно му влезе со колено, плус задоцнет старт. Дефинитивно не е за црвен, ама се почесто гледам дека стартовите кога и двете нозе се во воздух на играчот кој го прави фаулот, ги санкционираат со црвен. И на Фернандињо нешто слично денес.
За Пеп и Сити ќе биде страшен удар ако отпаднат, Ливерпул ми делуваат премногу јаки за тоа да им се случи, Челзи нема шанси, на страната на Арсенал е традицијата и умешноста покрај се да се заврши во топ4.