Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунајтед на смех на шала сврза 6 победи по ред без особено да крене прашина.

Следниот натпревар е натпреварот на сезоната за Јунајтед. Ако се победи против Ливерпул, топ 4 ќе биде загарантиран, ќе се чека Челзи евентуално да падне во лоша серија.

Следниот натпревар е натпреварот на сезоната за Јунајтед. Ако се победи против Ливерпул, топ 4 ќе биде загарантиран, ќе се чека Челзи евентуално да падне во лоша серија.

топ4, но на сметка на кој?

Каква пичка е Мурињо......имаат играч повеќе, едвај даваат гол и вади крило и го става Смолинг тако звани смола за да се брани

Каква пичка е Мурињо......имаат играч повеќе, едвај даваат гол и вади крило и го става Смолинг тако звани смола за да се брани
Абе он шо е пичка е, ама ти можеби беше веце кога извади бек за да стај офанзивен играч во игра... :toe:

На прв поглед, кога го видов Џонс како се тетерави а некако бев убеден дека стартот не е за црвен ме потсети на оној двоен клинч на Џонџо и Еванс пред 5-6 години, кога беше (ама вистински) 50-50 само што овој искусно почна да се тетерави и Џонџо беше исклучен.

Стварно му влезе со колено, плус задоцнет старт. Дефинитивно не е за црвен, ама се почесто гледам дека стартовите кога и двете нозе се во воздух на играчот кој го прави фаулот, ги санкционираат со црвен. И на Фернандињо нешто слично денес.

Генијалец. Мурињо само се врати на првобитната стандардна формација со четворица играчи во одбрана. Што требаше да направи, да го извади и Џонс и да го стави Марсијал, па да игра со двајца во одбраната?

Последно уредено:
Хе хе хе. Има таму кандидати да отпаднат од тоа друштво... :sneaky:

За Пеп и Сити ќе биде страшен удар ако отпаднат, Ливерпул ми делуваат премногу јаки за тоа да им се случи, Челзи нема шанси, на страната на Арсенал е традицијата и умешноста покрај се да се заврши во топ4.

Стварно требаше Керик да го остави да игра против Керол. :pos:

Odamna te nema tebe, me interesira samo sto ke kazes na formava vo posledno vreme ili i sega sme imale sreka?

Стварно му влезе со колено, плус задоцнет старт. Дефинитивно не е за црвен, ама се почесто гледам дека стартовите кога и двете нозе се во воздух на играчот кој го прави фаулот, ги санкционираат со црвен. И на Фернандињо нешто слично денес.

Истово го мислам и јас. Ако играше прв со топката Фегули, а Џонс задоцнеше со стартот, тогаш нашиов ќе го јадеше црвен сигурен сум.

За Пеп и Сити ќе биде страшен удар ако отпаднат, Ливерпул ми делуваат премногу јаки за тоа да им се случи, Челзи нема шанси, на страната на Арсенал е традицијата и умешноста покрај се да се заврши во топ4.

Сити е најпрецената екипа во лигата. Реално гледано, Сити моментално е далеку од врвна екипа. Не е ниту до Пеп, до играчите е. Сити има еден единствен играч од светска класа, Агуеро. Де Брујн е добар, но не е лидер на тимот. Јаја Туре е веќе пензионер. Сите други се просек или дебело преценети англиски телиња...

Ако се гледа факторот среќа, Арсенал има најмногу незаслужени бодови, Јунајтед има најмногу несреќно изгубени. Кога математиката ќе дојде на свое, а ќе дојде затоа што среќата на крајот секогаш е равномерно распределена, не се сомневам дека Јунајтед ќе биде пред Арсенал оваа сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom