Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Јунајтед смени 3 менаџери за 4 години, секој со различни планови, замисли, тактики. Јас не кажав ништо околу тоа, дури и целосно се согласувам. Затоа Мурињо и да киксне сезонава според мене не треба да се избрка, за да си го изгради целосно тимот по негов ќејф, оти почнување одново од никаков ќар нема да е за Манчестер.
Не држи аргументот. Ако некој има менувано менаџери последниве години во Англија тоа е Челзи и секогаш бил конкурентен за трофеи и освојувал, освен минатата сезона :D

Ама никој од менаџерите во Челзи не доби финансии како што добија „чојзените“ во Сити и Јун, туку обично приоритет им е да работат со она што го имаат евенутално некој бонус од 50- 60 мил.
Нормално исклучок беше 1 мандат на Мурињо кога беше составен костурот на тимот...
Нешто што Ман Јун веќе го имаше оставено во наследство од стариот... с

Фергусон имаше оставено во наследство тим пред распад, иако со него освои титула. Всушност, Фергусон беше единствениот менаџер кој можеше со тој тим да освои титула. Во тимот имаше 5-6 фудбалери пред пензија и 2-3 антиталенти.

Не држи аргументот. Ако некој има менувано менаџери последниве години во Англија тоа е Челзи и секогаш бил конкурентен за трофеи и освојувал, освен минатата сезона :D

Ама никој од менаџерите во Челзи не доби финансии како што добија „чојзените“ во Сити и Јун, туку обично приоритет им е да работат со она што го имаат евенутално некој бонус од 50- 60 мил.
Нормално исклучок беше 1 мандат на Мурињо кога беше составен костурот на тимот...
Во ПЛ Челзи по Анчелоти тие 2-3 години беше никој и ништо, тоа што е Јунајтед после Ферги. :)

@red.devil се тоа океј, ама пак е старт од ново, Мурињо е човек кој освојувал титули во и надвор од Англија, освоил се и сешто, никогаш нема да испадне и да каже топ 4 ни е доволно. :) Не е лош генерално, мене ме нервира единствено што прави инат за некој работи, како Фелаини и Лингард на пример. Ама ќе го среди и тоа сигурен сум. Јунајтед прв пат после 3-4 години личи на тим и дава надеж за подобра и поуспешна иднина. Или бар мене така ми изгледа.

Примети некој Санчез колку накурчен беше?
на крај сите овие од Арсенал насмеани а он со мргуд фаца одма накај сооблекувалана
а и претходно кога промаши Чембрелен по асистенција на Санчез овој остана на трева доле у неверување, мислам му идеше да го убие

Sent from my iPhone using Tapatalk

Убаво си пишав во ПЛ де. :)
сеа гледам...

Во секој случај не може само ПЛ да е мерило, Челси имаше резултати во ЛШ и ЛЕ за сметка на првенството, па многу фанови и денес ги гледаат како успешни тие сезони со Ди Матео и Бенитез.

Дури надвор од топ 4 ако заврши Јунајтед мислам нема да им е паметен потег да му дадат отказ на Мурињо.

Аууу голов на Жиру, ќе остане во аналите за навек. Како што е волејот на Зидан е пример за совршенство или пак ножичките на Руни, така и голов на Жиру ќе се смета за совршенство во шкорпион ударите.

Не беше до пред некоја недела?
Aaaaama zatoa nekoj od nas koga ke konstatira nesto slicno, mu barate citati od Holokaustot period i ne se vazi dali bil ili ne bil vo momentot, bitno predviduvackite sposobnosti bile na nivo :D

Kako vikate, istrpete seir :D

Полека, и Дармијан изигра некоја добра утакмица, го стави на аватар и почнавте да се чукате во гради, па сега го праќате во Сасуоло на позајмица на 12 месечни рати :D

Во ПЛ Челзи по Анчелоти тие 2-3 години беше никој и ништо, тоа што е Јунајтед после Ферги. :)

@red.devil се тоа океј, ама пак е старт од ново, Мурињо е човек кој освојувал титули во и надвор од Англија, освоил се и сешто, никогаш нема да испадне и да каже топ 4 ни е доволно. :) Не е лош генерално, мене ме нервира единствено што прави инат за некој работи, како Фелаини и Лингард на пример. Ама ќе го среди и тоа сигурен сум. Јунајтед прв пат после 3-4 години личи на тим и дава надеж за подобра и поуспешна иднина. Или бар мене така ми изгледа.
Како не рекол. Се сеќаваш кога рече дека биле мали коњчиња во трката за титула и им требало време да пораснат? :D

"He's young, he's leggy, he's got all the tools in the bag and there's no doubt about it he's one of the best midfielders now and he's going to get better which is a scary thought being a Liverpool fan!"
Steven факинг Gerrard .... :eek:

17 963 продадени дресови денес :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom