Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Превисоки плати ќе бараат и Лампард и Тери..ај Лампард му е внук ама Тери тешко :D

Сигурно и Лампард тоа си вика, еј дај боже да ме земе Свонси тренер да им бидам, да прекинам да си го ладам играјќи лабав фудбал у Њу Јорк, да идам у мртвиот Велс и да испаднам од лига за 5 месеци. (y)

Ко Сидорф коа прекина фудбал да игра за да биде тренер на Милан..... 3 месеци. :pos:
Лампард не игра веќе во Њу Јорк. Зимава ќе одлучи дали ќе продолжи со кариерата или ќе се пензионира. Зависи од понудите кои ќе ги има.

Ништo бе.

Следнaтa ќе не вoди Куртис, ќе пoбеди случaјнo ќе јa дoбие дoвербaтa, ќе му купaт aнoнимуси вo јaнуaри, дo мaрт ќе губи ќе губи ќе губи и пaк ќе бaрaaт нoв тренер.
Веќе виденo.

И oд следнa сезoнa ќе игрaaт прoтив КПР, Фулaм, Бoлтoн, Бирмингем... нa прoширен стaдиoн.

Ништo бе.

Следнaтa ќе не вoди Куртис, ќе пoбеди случaјнo ќе јa дoбие дoвербaтa, ќе му купaт aнoнимуси вo јaнуaри, дo мaрт ќе губи ќе губи ќе губи и пaк ќе бaрaaт нoв тренер.
Веќе виденo.

И oд следнa сезoнa ќе игрaaт прoтив КПР, Фулaм, Бoлтoн, Бирмингем... нa прoширен стaдиoн.

Дај жити мајка префрли се кај нас нека го шутнат и Венгер, шо сакаш частам

Ја мислам дека Клоп ќе биде, ќе дадат понуда онолку колку што му е клаузулата плус една фунта таман.

Алегри би бил најдобар заменик за Венгер, не гледам подобра можна опција, евентуално Симеоне ама тој тешко во Арсенал...

Чим не го сменија кога имаше слободни тренеришта како Клоп,Конте,Гвардиола,Анчелоти, не си оди уште 2 години.Ќе го чекаат Еди Хау во Бурмонт да се искалеми.

Чим не го сменија кога имаше слободни тренеришта како Клоп,Конте,Гвардиола,Анчелоти, не си оди уште 2 години.Ќе го чекаат Еди Хау во Бурмонт да се искалеми.
Ич не ми е верно дека ќе изберат некој ваков недокажан лик без историја во појак клуб ...

Јас типувам на Тухел, ќе пробаат да го донесат 100%.
Тухел не покажува ништо посебно во Дортмунд. Го претставуваа како новиот Клоп, Игорче на форумов викаше дека бил и посовремен од Клоп дури, го унапредил Дортмунд а сега за сега не покажува ништо посебно. Можеби и грешам, што знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom