Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ace_elemeNt, ај прекини да се(и)риш на оперативни системи и програми. Преку куров веќе од бришење твои мислења. Ова намерно не ти го бришам, нека ти послужи за ум.

Некоја програма за преведување од англиски на македонски текст, но не речници за збор туку за поголем текст за да не барам збор по збор зошто голем е текстот а немам многу време за да го преведувам :se_ molam

potrebna mi e programa za merene na netot limitot ve molam za pomosssssssssssssssssssssssssssssssssssss:pos2:

i programa za prevod na teckstovi na celi stranici i toa ,mi treba aaaaaaa

Некоја програма за преведување од англиски на македонски текст, но не речници за збор туку за поголем текст за да не барам збор по збор зошто голем е текстот а немам многу време за да го преведувам :se_ molam

Друже, кликни тука и пиши му ПП на *A*1*T*E*A*M*

potrebna mi e programa za merene na netot limitot ve molam za pomosssssssssssssssssssssssssssssssssssss:pos2:

Програма за мерење на нетот имаш тука
а програма за превод на текстови и јас барам:salut:

Програма за мерење на лимит, Net Limiter. А за превод на цели страни имав еден програм, ако го најдам ќе ти го пратам и тебе и на членот погоре.

druze mu pisav na *A*1*T*E*A*M* se nadevam ke mi prati program i fala na site za pomosta

Некоја програма за Bluetooth пренесување на фајлови меѓу мобилен и компјутер?

Луѓе знаете ли некоја програма што е слична на бс плеерот да има опција за ставање на превод и за уредување на истиот ?

GOM Player и немаш утка.

PS. На GOM PLayer преводот го подесуваш додека го гледаш филмот, на '<' и на '>' за да го носиш по 0.5 секунди напред или назад.

Ај ако ја има некој FL Studio ама комплет со така поголем број на плугини, нека фрли некое линкче.. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom