Кладилница (Генерална дискусија)

P

poker12345

Гостин
Атл. Билбао - Селта Т2 2 гола (5.20)

Вака нешто ми се игра ама не ми се оди да ја уплатам..

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Olimpiakos - c.zvezda 2(+8.5) prvo se bratski klubovi i nema da ima gazenje , vtoro e otsustvoto na vazni igraci kaj olimpiakos koj vecerva ke e bez haket za nego e zavrsena sezonata , printezis koj se povredi prosloto kolo a ne se znae dali ke igra i spanulis koj isto taka s povreden.

Sent from my thor using Tapatalk

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Уникс-Галата беше 27-25, на резултати ги пратев, па 29-25, па после 2 секунди 31-25, па после 2 секунди 33-25, па после 2 секунди 35-25, како побогу?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.967
Поени од реакции
116.604
Уникс-Галата беше 27-25, на резултати ги пратев, па 29-25, па после 2 секунди 31-25, па после 2 секунди 33-25, па после 2 секунди 35-25, како побогу?
Па даде Уникс 2 поена, па 2 поена, па 2 поена и на крај уште 2 поена.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам што се чудиш искрено,Кошарката е најретардиран спорт што постои..ова ништо не е,мене болни работи ми се имаат случувано каде психички имам поболено ..еднаш Ле Ман ги играв да победат на домашен терен и првиот кош го постигнаа дури во 3-тата минута од 2-рата четвртина.:eek:..кога го видов резултатот 0-21 прва четвртина за малце инфаркт ќе добиев..ретардирана работа

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Па даде Уникс 2 поена, па 2 поена, па 2 поена и на крај уште 2 поена.
не зборам се серијата, зборам за тоа како може во толку кус период да примиш толку поени, на кој начин организираш напад, изнесуваш до центар и му ја поклонуваш топката на противникот, како во 30 секунди противникот ти реализира 3-4 напади?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
не зборам се серијата, зборам за тоа како може во толку кус период да примиш толку поени, на кој начин организираш напад, изнесуваш до центар и му ја поклонуваш топката на противникот, како во 30 секунди противникот ти реализира 3-4 напади?
Резултати.ком бил проблемот,кочела страна нешто.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Rezultati i ne se nekoj doverliv izvor koga stanuva zbor za kosarka.. Imaat kasnenje.

Sent from my thor using Tapatalk

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.634
Поени од реакции
1.205
Ја си ја фатив Уникс-Галата сингл на минус препишав од кај Дамевски :love:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Вечер ќе се брка интересна квота...

Вашингтон - Каролина 2 @3.45

Квотава е волкава бидејќи Каролина нема за што да игра а Вашингтон се бори за плејоф.

Арно ама тоа што квотава не го вика е тоа дека Вашингтон се крајно лузерска екипа. Каролина од друга страна предводени од Њутон не планираат да се откажат од сезонава иако нема за што да играат. Особено на Monday Night Football егото на Њутон нема да му даде да изигра просечно. Ќе има одлична партија. Од друга страна Вашингтон и да нема некоја огромна ѕвезда од која што ќе зависат. Ако им тргне им тргне, ако не ништо. Во меѓусебните дуели Каролина има 4 победи од 4 меча. Е сгеа ова не значи ништо нели. Тоа што значи е дека минатата сезона Каролина ги победи Вашингтон 44-16. Матер им ебаа. Вечерва Вашингтон се под притисок. Со победа за момент се во Плејоф позиција. Каролина кур ги боли. Опуштен Њутон е многу опасен. Од Супербоул до последни во дивизија? Нема да си дозволат така лесно, има сите нервози да ги истурат вечер. Особено да кажам дека тоа што е MNF има голем удел и во притисок и во се.

Kajgana Shop

На врв Bottom