P
poker12345
Гостин
Атл. Билбао - Селта Т2 2 гола (5.20)
Вака нешто ми се игра ама не ми се оди да ја уплатам..
Вака нешто ми се игра ама не ми се оди да ја уплатам..
Па даде Уникс 2 поена, па 2 поена, па 2 поена и на крај уште 2 поена.Уникс-Галата беше 27-25, на резултати ги пратев, па 29-25, па после 2 секунди 31-25, па после 2 секунди 33-25, па после 2 секунди 35-25, како побогу?
не зборам се серијата, зборам за тоа како може во толку кус период да примиш толку поени, на кој начин организираш напад, изнесуваш до центар и му ја поклонуваш топката на противникот, како во 30 секунди противникот ти реализира 3-4 напади?Па даде Уникс 2 поена, па 2 поена, па 2 поена и на крај уште 2 поена.
Резултати.ком бил проблемот,кочела страна нешто.не зборам се серијата, зборам за тоа како може во толку кус период да примиш толку поени, на кој начин организираш напад, изнесуваш до центар и му ја поклонуваш топката на противникот, како во 30 секунди противникот ти реализира 3-4 напади?
Rezultati i ne se nekoj doverliv izvor koga stanuva zbor za kosarka.. Imaat kasnenje.не зборам се серијата, зборам за тоа како може во толку кус период да примиш толку поени, на кој начин организираш напад, изнесуваш до центар и му ја поклонуваш топката на противникот, како во 30 секунди противникот ти реализира 3-4 напади?
Вечер ќе се брка интересна квота...
Вашингтон - Каролина 2 @3.45
Квотава е волкава бидејќи Каролина нема за што да игра а Вашингтон се бори за плејоф.
Арно ама тоа што квотава не го вика е тоа дека Вашингтон се крајно лузерска екипа. Каролина од друга страна предводени од Њутон не планираат да се откажат од сезонава иако нема за што да играат. Особено на Monday Night Football егото на Њутон нема да му даде да изигра просечно. Ќе има одлична партија. Од друга страна Вашингтон и да нема некоја огромна ѕвезда од која што ќе зависат. Ако им тргне им тргне, ако не ништо. Во меѓусебните дуели Каролина има 4 победи од 4 меча. Е сгеа ова не значи ништо нели. Тоа што значи е дека минатата сезона Каролина ги победи Вашингтон 44-16. Матер им ебаа. Вечерва Вашингтон се под притисок. Со победа за момент се во Плејоф позиција. Каролина кур ги боли. Опуштен Њутон е многу опасен. Од Супербоул до последни во дивизија? Нема да си дозволат така лесно, има сите нервози да ги истурат вечер. Особено да кажам дека тоа што е MNF има голем удел и во притисок и во се.