Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие приговори су монти пајтон уживо [emoji23]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Полека пријатели, БЕСА ја натераа да лаже ама не им оди, нови се. Сега кога ќе дојдат од СДС махерите за манипулации и играње дрндупки ситуацијата ќе се смени.

Полека пријатели, БЕСА ја натераа да лаже ама не им оди, нови се. Сега кога ќе дојдат од СДС махерите за манипулации и играње дрндупки ситуацијата ќе се смени.
Вие со брачните другари ДУИ и ДПА, лом ги направивте.

Ti nemas poima jas kako ziveam. Ona sto jas go ziveam za godina dena tebe ke ti trebaat 3 zivoti. ;)
Богами, толку дремење на Кајгана форум, не знам и по 5 дали ќе ни бидат доста. :facepalm:

Ти си 24/7 тука на форумов.
Или многу ти е јако у Австралија или клечиш у некој штаб у Карбинци и прераскажуваш википедија овде на форумов. Сигурно збор не знаеш да бекнеш англиски.

Taka e kurtone 24/7 ne e problem da se lgoram od bilo kade vo svetot. Mozam da si dozvolam. Ne e problem denes od plaza, diskoteka ili od klozet da se pisuva.

Od stab znaeme koj pisuva. Daj raskazi ni pak za crnite penkalca

Вие со брачните другари ДУИ и ДПА, лом ги направивте.
061f26f2f1f01353c13679dc5bb43642.jpg

Нема да поминат приговорите, не за друго, туку заради верните го гроП ДПА и ДУИ.

У контекст на муабетот кој бил со албанците и кој ќе коалицира со две, ако треба и три албански партии.

Првични резултати од анкетава,

Прегледај го приврзокот 161676
Па нормално, сите партии се залагаат за тоа. сега сите чекаме Катица и колешките да поднесат обвиненија за случаи каде што мислат дека има криминал па да видиме судот што ќе реши. А не вака во недоглед година и пол работи а колку обвиненија излегоа 5? Т.е. не знам ни дали беа обвиненија или истраги.

Овие приговори су монти пајтон уживо [emoji23]

Тие во Центар кога се гласаше сигурно биле подобри, ДПМНЕ се има жалено дека некој од автобусите од Пустец не им стигнал на време па затоа им ги имаат прифатено приговорите за прегласување.

Па нормално, сите партии се залагаат за тоа. сега сите чекаме Катица и колешките да поднесат обвиненија за случаи каде што мислат дека има криминал па да видиме судот што ќе реши. А не вака во недоглед година и пол работи а колку обвиненија излегоа 5? Т.е. не знам ни дали беа обвиненија или истраги.

Кој суд, тој истиот каде што Мијалков по телефон договараше судии ?

Нема да поминат приговорите, не за друго, туку заради верните го гроП ДПА и ДУИ.

У контекст на муабетот кој бил со албанците и кој ќе коалицира со две, ако треба и три албански партии.
Да де, пошто приговориве си се реални. До крај на седницава ако вака продолжат со измислени приговори и тие од СДС членовите во ДИК ќе гласаат против.

2. Da moja licna percepija e. Nikad ne bi sakal da doznaam na nacinot sto ti vikas. Ako e dobar lider/politicar ke me ubedese deka ne e takov. Ne me ubedi. Ima cel kup govori, intervjua i sredbi so luge sto se protiv drzavata. Dovolen dokaz e za toa vo koj pravec ke ja tera drzavata
Повторно, што ти е гајле тебе каков лидер е и кој си ти да те убедува? Преку кур веќе од вас кенгурите, живејте таму живот и не се замарајте, ни пратеник ќе видите ни ништо ебате дијаспората предавничка. Да ви било убаво ќе останете тука, патриотишта.
Дали приговори само Вмро смее да поднесува? Во 2014 на наместени избори викавте не се местени, а сега кога треба да се регуларни ви смета.

Ti nemas poima jas kako ziveam. Ona sto jas go ziveam za godina dena tebe ke ti trebaat 3 zivoti. ;)

Немој аман, разбравме сите тука дека курвите во аустралија со тупаници по пички се тепале за тебе

Него, јас мислам дека ако продолжиш да "живееш" на форумов можно е и 5 животи ќе ми требаат да те те стасам, копито едно неписмено

Што гледаш ти не знам овија пола приговори не знаев ни за куде ги дале [emoji23] и Чичаковски гласа против јавно се гледа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom