Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле кој ѓавол ме тераше да инсталирам Vista Transformation Pack 8, сега чекам пола минута да ми отвори Мозила. И додека да подигне чекам по 3 минути.....Пред 2 дена го форматирав сега пак нема шанси. HELP?
Sistem Restore ке го реши проблемот, да го вратам како до вчера што е бил? ПОМАГАЈТЕ!!!!!!:nesvest:
ako ne go resi Sistem Restore format ke go resi naj dobra varijanta ke se druzis pak so plaviot ekran

tie stavrno se dobri ama grdoto e so jazikot ne mozes da go napravis mak inace e se super stavas cd na makedonsko nesto bilo so ti pisiva na arapski

Сите се на англиски. Само Crystal кога ќе го инсталираш автоматски си прави да пишуваш на арапски, ама и тоа се трга у контрол панел и се си е ОК.

Леле едвај се управи со Систем Рестор....
А тие модифицираните Windows-си за кој правите муабет мислам дека и јас моментално имам инсталирано еден ваков, се вика Windows Indego и стварно е многу добар.

Дали го знаете тоа програмчето за на мсн да пишувам во туѓо име. Кој ми каже има пиво од мене. Има јаки заебанции да паднат на мсн :D:D:D:D

Да не евентуално знае некој кај можам да најдам програма за криптирање на ехе фајлови. частам вино!

avg 8 free / Имаш само антивирус и антиспајвер како фрее а за про имаш повеке модули плус

Јас би ти препорачал Nod32, Ad-Aware 2007 Professional, Spy Bot и Registry Mehanic за проверување во регистрите на компјутерот:helou:
daj link ako znaete za nekoj koj e total free post spustivavg ama ne raboti a i eden drug win antivirus i toj saka $aj ve molam oti otide PC to cel den me nervira

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom