Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Downloading - И јас тој го мислев ама чекав да видам ти што ке кажеш.Фала.:pos2::pos2::kesa:
Никако Zone Alarm ќе си имаш проблеми, го кочи компјутерот. Подобро слегни го Firewall Plus или пак нема потреба оклучи го од компјутерот тој firewall. А кажи ми што антивируси користиш.:helou:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Никако Zone Alarm ќе си имаш проблеми, го кочи компјутерот. Подобро слегни го Firewall Plus или пак нема потреба оклучи го од компјутерот тој firewall. А кажи ми што антивируси користиш.:helou:
Абе тој кочи ама на Пентиум 2-3. Ама има многу награди и признанија земено за најдобар Firewall.

Иначе вградениот Firewall во најновиот NOD32 е исто така многу добар.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Го слегнав Zone Alarm Pro со регистар и сега за сега ми се допаѓа не ми го кочи компјутерот а користам Касперски Антивирус...А Firewall-от од Windows-от и тој ми е уклучен и нема никакви проблеми.Ми беше полн компјутерот со вируси ама сега го исчистив.:toe::pos2::pos2:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дајте некоја програма со која ќе можам да залепам превод на филм...Без да мора сам да ставам превод, за на DVD-то ми треба тоа...Иначе за на компјутерот имам...Фала :vozbud::pos::pos::pos:
ОК ке пробам така....:pos2::pos2:
Препорачете некој добар Personal Firewall оти компјутерот секој ден ми се полни со несакани работи:pos2:Фала!:vozbud:
Downloading - И јас тој го мислев ама чекав да видам ти што ке кажеш.Фала.:pos2::pos2::kesa:
Го слегнав Zone Alarm Pro со регистар и сега за сега ми се допаѓа не ми го кочи компјутерот а користам Касперски Антивирус...А Firewall-от од Windows-от и тој ми е уклучен и нема никакви проблеми.Ми беше полн компјутерот со вируси ама сега го исчистив.:toe::pos2::pos2:

Добро, ШТО ти е толку многу смешно??????? :pos2::pos2::pos2:

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Абе тој кочи ама на Пентиум 2-3. Ама има многу награди и признанија земено за најдобар Firewall.

Иначе вградениот Firewall во најновиот NOD32 е исто така многу добар.
Да, најдобар е зоне аларм али го кочи компјутерот. Еве јас имав мн firewalls сменато и ми прават проблеми, на пример ми забранува пристап на интернет или само на некој страна, еве на кантер неможев да играм на интернет и го избришав. Јас ви препорачувам да го оклучете оној од компјутерот и антивируси NOD 32 , Ad Aware 2007 Professional, SpyBot, инсталирајте го и Registry Mehanic за да проверува во регистрите на компјутерот....и често скенирајте со нив.:helou:

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
eve edna programa koja mozete da go integrirate SP2 ili SP3 na cd programata se vika nLite i so nea mozete vaseto XP da si go integrirate SP2 ili SP3 i koa ke go formatirate kompjuterot nema potreba da instalirate da gubite samo vreme potoa vi treba Nero za da go napravite botabilno CD po detalno vamu http://www.ic.ims.hr/forum/viewtopic.php?p=957&sid=4f0c55e602d70ee765919656dc5c641a

http://www.ilok.biz/iportal/index.php?option=com_content&task=view&id=201&Itemid=55

ja si go integrirav SP3 i sega mi e taman napravete go i vie toa ako sakate
http://www.ic.ims.hr/forum/viewtopic.php?p=957&sid=4f0c55e602d70ee765919656dc5c641a

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
eve edna programa koja mozete da go integrirate SP2 ili SP3 na cd programata se vika nLite i so nea mozete vaseto XP da si go integrirate SP2 ili SP3 i koa ke go formatirate kompjuterot nema potreba da instalirate da gubite samo vreme potoa vi treba Nero za da go napravite botabilno CD po detalno vamu http://www.ic.ims.hr/forum/viewtopic.php?p=957&sid=4f0c55e602d70ee765919656dc5c641a

http://www.ilok.biz/iportal/index.php?option=com_content&task=view&id=201&Itemid=55

ja si go integrirav SP3 i sega mi e taman napravete go i vie toa ako sakate
Па со оваа програма се напраени тие XP Модификации (има цела тема за нив) тие Black Edition, Crystal Edition, Dark Edition.....

Уствари си го модифицираш ХР како што сакаш за нареден пат се да ти е инсталирано по твој вкус :)

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Da taka nekako ke doe :) ama nogu e dobra so si gi integriras Service packovite i ne mora da gi instaliras Ama tie mora i drugo nesto da koristat nekoja druga programa

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Барам програма што од видео ке може да се направи во сликичка нешто како на мојот потпис:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Барам програма што од видео ке може да се направи во сликичка нешто како на мојот потпис:smir:
Имаш на тастатурата едно копче се вика PRINT SCREEN.

Тоа ќе помогне :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Имаш на тастатурата едно копче се вика PRINT SCREEN.

Тоа ќе помогне :)
Дефинитивно не ме сфати сакам например од видео *avi формат да се извади 10 секунди и да се направи сликичка како у потпис во *gif или било каков формат:wink:

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Дефинитивно не ме сфати сакам например од видео *avi формат да се извади 10 секунди и да се направи сликичка како у потпис во *gif или било каков формат:wink:
Значи постојат такви програми што можеш да кратиш, јас имав една али треба само да ја ставам на веб страната. Ке ја кодирам за некој ден и ке пишам кога ќе е готово. А за во гиф да ја снимиш и за тоа треба програма.:helou:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Значи постојат такви програми што можеш да кратиш, јас имав една али треба само да ја ставам на веб страната. Ке ја кодирам за некој ден и ке пишам кога ќе е готово. А за во гиф да ја снимиш и за тоа треба програма.:helou:
Дај ми ја за второво ако имаш:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom