iksimkd
ШшшШшшШ...
- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 5.000
- Поени од реакции
- 2.184
Downloading - И јас тој го мислев ама чекав да видам ти што ке кажеш.Фала.:pos2::pos2::kesa:Zone Alarm
Downloading - И јас тој го мислев ама чекав да видам ти што ке кажеш.Фала.:pos2::pos2::kesa:Zone Alarm
Никако Zone Alarm ќе си имаш проблеми, го кочи компјутерот. Подобро слегни го Firewall Plus или пак нема потреба оклучи го од компјутерот тој firewall. А кажи ми што антивируси користиш.:helou:Downloading - И јас тој го мислев ама чекав да видам ти што ке кажеш.Фала.:pos2::pos2::kesa:
Абе тој кочи ама на Пентиум 2-3. Ама има многу награди и признанија земено за најдобар Firewall.Никако Zone Alarm ќе си имаш проблеми, го кочи компјутерот. Подобро слегни го Firewall Plus или пак нема потреба оклучи го од компјутерот тој firewall. А кажи ми што антивируси користиш.:helou:
Го слегнав Zone Alarm Pro со регистар и сега за сега ми се допаѓа не ми го кочи компјутерот а користам Касперски Антивирус...А Firewall-от од Windows-от и тој ми е уклучен и нема никакви проблеми.Ми беше полн компјутерот со вируси ама сега го исчистив.:pos2::pos2:Никако Zone Alarm ќе си имаш проблеми, го кочи компјутерот. Подобро слегни го Firewall Plus или пак нема потреба оклучи го од компјутерот тој firewall. А кажи ми што антивируси користиш.:helou:
Дајте некоја програма со која ќе можам да залепам превод на филм...Без да мора сам да ставам превод, за на DVD-то ми треба тоа...Иначе за на компјутерот имам...Фала
ОК ке пробам така....:pos2::pos2:
Препорачете некој добар Personal Firewall оти компјутерот секој ден ми се полни со несакани работи:pos2:Фала!
Downloading - И јас тој го мислев ама чекав да видам ти што ке кажеш.Фала.:pos2::pos2::kesa:
Го слегнав Zone Alarm Pro со регистар и сега за сега ми се допаѓа не ми го кочи компјутерот а користам Касперски Антивирус...А Firewall-от од Windows-от и тој ми е уклучен и нема никакви проблеми.Ми беше полн компјутерот со вируси ама сега го исчистив.:pos2::pos2:
Да, најдобар е зоне аларм али го кочи компјутерот. Еве јас имав мн firewalls сменато и ми прават проблеми, на пример ми забранува пристап на интернет или само на некој страна, еве на кантер неможев да играм на интернет и го избришав. Јас ви препорачувам да го оклучете оној од компјутерот и антивируси NOD 32 , Ad Aware 2007 Professional, SpyBot, инсталирајте го и Registry Mehanic за да проверува во регистрите на компјутерот....и често скенирајте со нив.:helou:Абе тој кочи ама на Пентиум 2-3. Ама има многу награди и признанија земено за најдобар Firewall.
Иначе вградениот Firewall во најновиот NOD32 е исто така многу добар.
Па не ми е смешно али така ги ставам за да има нешто поинтересно....:pos2:Добро, ШТО ти е толку многу смешно??????? :pos2::pos2::pos2:
Па со оваа програма се напраени тие XP Модификации (има цела тема за нив) тие Black Edition, Crystal Edition, Dark Edition.....eve edna programa koja mozete da go integrirate SP2 ili SP3 na cd programata se vika nLite i so nea mozete vaseto XP da si go integrirate SP2 ili SP3 i koa ke go formatirate kompjuterot nema potreba da instalirate da gubite samo vreme potoa vi treba Nero za da go napravite botabilno CD po detalno vamu http://www.ic.ims.hr/forum/viewtopic.php?p=957&sid=4f0c55e602d70ee765919656dc5c641a
http://www.ilok.biz/iportal/index.php?option=com_content&task=view&id=201&Itemid=55
ja si go integrirav SP3 i sega mi e taman napravete go i vie toa ako sakate
Имаш на тастатурата едно копче се вика PRINT SCREEN.Барам програма што од видео ке може да се направи во сликичка нешто како на мојот потпис:smir:
Дефинитивно не ме сфати сакам например од видео *avi формат да се извади 10 секунди и да се направи сликичка како у потпис во *gif или било каков формат:wink:Имаш на тастатурата едно копче се вика PRINT SCREEN.
Тоа ќе помогне
Значи постојат такви програми што можеш да кратиш, јас имав една али треба само да ја ставам на веб страната. Ке ја кодирам за некој ден и ке пишам кога ќе е готово. А за во гиф да ја снимиш и за тоа треба програма.:helou:Дефинитивно не ме сфати сакам например од видео *avi формат да се извади 10 секунди и да се направи сликичка како у потпис во *gif или било каков формат:wink:
Дај ми ја за второво ако имаш:smir:Значи постојат такви програми што можеш да кратиш, јас имав една али треба само да ја ставам на веб страната. Ке ја кодирам за некој ден и ке пишам кога ќе е готово. А за во гиф да ја снимиш и за тоа треба програма.:helou: