Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dali nekoj znae sajt od kade moze da se simne besplaten Kaspersky bez da e prevara? Probav so nekolku torrenti od Mininova i Isohunt ama site activation keys im se probieni i blacklisted i cim napravis update na virus definitions ti go blokira programot... Anyone??

Dali nekoj znae sajt od kade moze da se simne besplaten Kaspersky bez da e prevara? Probav so nekolku torrenti od Mininova i Isohunt ama site activation keys im se probieni i blacklisted i cim napravis update na virus definitions ti go blokira programot... Anyone??

Ќе ти пратам линк од торентот за Kaspersky Anti-Virus 7.0.1. 325 во приватна порака.

Дајте некоја програма со која ќе можам да залепам превод на филм...Без да мора сам да ставам превод, за на DVD-то ми треба тоа...Иначе за на компјутерот имам...Фала :vozbud::pos::pos::pos:

Напишано од Crazy_Butterfly

Па на Мининова ги има најдобрите торенти за Касперски и јас од таму го слегнав и не ми прави никакви проблеми, слегни си Касперски од официјалниот сајт и пиши ми ке ги пратам код (не blacklisted)по ПП....:tapp::tapp:

Дајте некоја програма со која ќе можам да залепам превод на филм...Без да мора сам да ставам превод, за на DVD-то ми треба тоа...Иначе за на компјутерот имам...Фала :vozbud::pos::pos::pos:

Филмот и преводот стај ги во еден фолдер, и филмот и преводот крсти ги со исто име.

Пример:
The Matrix.avi
The Matrix.srt

И автоматски ке имаш превод

Филмот и преводот стај ги во еден фолдер, и филмот и преводот крсти ги со исто име.

Пример:
The Matrix.avi
The Matrix.srt

И автоматски ке имаш превод

ОК ке пробам така....:pos2::pos2:

Луѓе сто години барам некое проги за мулти усер за скајп ама теско ми иде ај хелп.
фала однапред :)

Луѓе сто години барам некое проги за мулти усер за скајп ама теско ми иде ај хелп.
фала однапред :)

Не мора ништо доколку сакаш да користиш само 2 скајпа. Едниот стартувај го нормално, а за другиот ќе одиш во фолдерот каде ти е инсталиран, и на иконата десен клик ран ас ќе одбериш. На следниот прозорец само ОК и ќе можеш да користиш 2 скајпа.

Не мора ништо доколку сакаш да користиш само 2 скајпа. Едниот стартувај го нормално, а за другиот ќе одиш во фолдерот каде ти е инсталиран, и на иконата десен клик ран ас ќе одбериш. На следниот прозорец само ОК и ќе можеш да користиш 2 скајпа.
Vekje ako mu objasnuvas na covekot objani mu kako so treba. Samo Run As i Ok ???
Osnovno treba da imas barem 2 login akaunta na XPto...pravis shortkat na Skype.exe kaj sakas(Desktop..krsti go da receme Skype2), desen klik Properties na shorkatot i ides u Advanced...tamu selektiras "Run with different crendentials"...na dvoklik na Skype2 shortkatot sekogas ke ti se pojavuva edno prozorce i go selektiras dolnoto "The Following User:"...od listata se odbira Userot koj sto vo toj moment NE E logiran. Znaci ako si logiran na XPto kako User1 i imas otvoreno Skajp1, na Skype2 shorkatot ke go odberes User2 i ke ti otvori use eden skajp t.e. Skajp2.

Препорачете некој добар Personal Firewall оти компјутерот секој ден ми се полни со несакани работи:pos2:Фала!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom