Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е небитен рејтингот на играва.

Со две 78ци во тим, и 87 максимум рејтинг ги победив Наполи.

Колку е небитен рејтингот на играва.

Со две 78ци во тим, и 87 максимум рејтинг ги победив Наполи.
Читам, читам и си напишал Наполи на крај. Значи и те како е битен рејтингот против екипи со менаџери.

Затоа сум трето место во лигава...
Па би бил прв, али некој има 99 рејтинг.:D Без зезање во оваа лига тежок противник си добро го имаш составено тимот такоѓе и Клипче може да изненади, али у другана лига си меѓу првите за испаѓање.

Него Клипче некако уште седи во Милан.. Нели со по еден клуб ќе игравме, или ве нема да поплачете сеа? :( :(

E dobro de ke ispadne od liga sveedno :icon_lol:
Toa да, ама ќе дојде нова сезона и пак ќе си пушти 3 играчи во Баерн, затоа е многу битно сеа ДИК да изгласа оставка на Клипот од Милан додека има ние што да собереме од таму. :D

Toa да, ама ќе дојде нова сезона и пак ќе си пушти 3 играчи во Баерн, затоа е многу битно сеа ДИК да изгласа оставка на Клипот од Милан додека има ние што да собереме од таму. :D
Каков дик бе звонко, само курац ти е у мислите.

ФЦ Нерешено... истиот проблем од прошлата сезона, најмалку порази, најмалку примени голови, ама и најмалку дадени голови. Сума сумарум 7 победи, 9 нерешени и 1 пораз :tapp:

:oleee:[DOUBLEPOST=1482153073][/DOUBLEPOST]Белоти 90че. :cool:

Последно уредено:
Како ги погодувам трансфериве :cool:
Нани сам до сега сам ми донесе две победи. А повеќето сигурно сте се смееле кога го земав :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom