http://www.gq.com/story/ryan-gosling-lost-terrence-malick-movie
As summer turned to fall in 2012, in the final months of President Obama’s first term in office, Ryan Gosling spent three months in Austin acting in a movie. In the normal course of events, you might have expected that movie to have appeared in theaters the following year.
But when you make a movie with the celebrated auteur Terrence Malick,
the normal course of events rarely applies. “There’s no one like him,” says Gosling. “He’s a master. The process that he works at is completely unique to him.”
Секој ден отварам википедија за
Weightless ама ни трага ни гласа ни трејлер нема искочено,ни постер НИШТО,за разлика од Knight of cups кога искочи трејлер Декември 2014 а премиерата беше Март 2016 1 година и 3 месеци на овој е обратно му остануват само 3 месеци што чисто сумњам дека ќе се случи.
the movie is called
Weightless and will finally be released in March 2017, but when I mention this date to Gosling, he rolls his eyes
+Ќе направам уше еден уплоад на џумо за уше нешто многу јаки ствари поседува
треба цел филм да го уплоадирам клипов го имам од 1 ноември 2013 значи и филмот ми е глеан тоаш
нормално глеан у блуреј ас алвејс Gummo.1997.DVDRip.XviD-DiSSOLVE со оглед на тоа дека дотичниот се прави важен јас ќе ја продужам низата
Што е со тебе бе чоече се претвараш у Ачемуш (Backwards) ...