НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дава во рандом утакмица во регуларна сезона 60 поени за во финале во битна утакмица да го кошта својот тим победа и шампионки прстен.
Ќе му кажеме да не дава повеќе од 20 коша.

Гоберт игра страшно добра кошарка сезонава, моментално не би го дал за никој центар.

- ima raspon ruku od 222 cm.
- od kad su ga birali na draftu 2013. narastao je 8 cm i dobio 11 kg.
- njegov pedalj je 30 cm, onaj od LeBrona 23, a onaj od normalne osobe 17.
- njegova Ahilova tetiva je 35 cm, znači duplo od normalne osobe.
- lider je svoje ekipe u poenima, skokovima, asistencijama, blokadama i ukradenim loptama.
- ali ima i svojih mana, na primjer danas puni 22 godine što znači da je igrač koji neće više moći poboljšati svoju igru.
15380556_690569864450579_9063633525949116611_n.jpg

МАШИНА!!!!!!!!!!!

Само мене ми е некако мака за слабите резултати на Минесота?
А толку очекувања се имаше од сезонава...

Само мене ми е некако мака за слабите резултати на Минесота?
А толку очекувања се имаше од сезонава...
И мене ми е мака...али според мене не дека имаше очекувања,туку со такви ликови може и подобро...тоа е ќе видиме можда ќе им тргне.

Mrtva temava izglea nikoj poke ne gleda.. GS ja unistija kosarkata.. Realno za prvpat posledni 10 sezoni ne sedam navecer da gledam utakmici sabajle na Ximo kanalot na youtube ima 10 minutni hajlatsi.. Sezonava e 'skip to the finals'. . To e to

Последно уредено:
Еве за дискусија нешто. Според статистикава Сан Антонио прима повеќе кошеви со Ленард во игра. Мислите тоа е дека игра со стартерите Гасол и Паркер што се подпросечни дефанзивци или стриктно потрфла самиот тој?

CzfpK_xXgAEjCsD.jpg:large

Еве се најиграните постави, Милс очигледно прави доста разлика.

CzfwJIyUoAA6Mf7.jpg:large

Се‘ на се‘ многу се осеќа неиграњето на Данкан во дефанзива, се гледа тоа и без статистика.

Еве за дискусија нешто. Според статистикава Сан Антонио прима повеќе кошеви со Ленард во игра. Мислите тоа е дека игра со стартерите Гасол и Паркер што се подпросечни дефанзивци или стриктно потрфла самиот тој?

Се‘ на се‘ многу се осеќа неиграњето на Данкан во дефанзива, се гледа тоа и без статистика.
jas bi rekol deka e povekje zaradi tuturutkite Gasol i Aldrigde. Kawhi bilo koja vecher mozhe bilo kogo kompletno da go iskluchi od igra, mislam deka ne e problem negovata defanziva.

До Parker и Gasol е, но и рано е во сезоната. Сеуште мала минутажа имале тие постави, па може и да се сменат некои од овие бројки како што одминува сезоната.

lakers being lakers, 7 по ред порази. Интересен момент Лук волтон го исклучиле нешто "fucking scared motherfucker" му рекол на Казнс или Monty McCutchen, инаку баш интересна ја направија gsw сезонава, kd vs russell така ја гледам некако

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom