Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба програм што може да процита и оштетени ЦД-а ако има таква

фала :smir:

CD-ROM или DVD-ROM :smir:

А ако го прочита цедето, а неможеш да го копираш, пробај со CopyCat

Имам двд-ром, сакам од цд со слики да го ископирам ама пошто е изгребано накои слики ми го отвара до пола и ми кочи.

Најдов еден програм CDRoller ќе пробам со него

И мене ми треба лиценца за kaspersky 6 (да не е со поминат рок, нали :))

Имам двд-ром, сакам од цд со слики да го ископирам ама пошто е изгребано накои слики ми го отвара до пола и ми кочи.

Најдов еден програм CDRoller ќе пробам со него

Јас користам IsoBuster.

Ми треба некое програмче што ги оправа мртвите пиксели на LCD монитор. Го имам Dead Pixel Fixer, треба утре да го пробам на еден LCD монитор. Дали знаете уште вакви програмчиња што би помогнале во опоравување на мртвите пиксели?

Ме интересира дали некој пробал вакво нешто и каков резултат добил.

Поздрав!

jas imam samo eden mrtov piksel na laptop dole vo desniot cos

Ми треба некое програмче што ги оправа мртвите пиксели на LCD монитор. Го имам Dead Pixel Fixer, треба утре да го пробам на еден LCD монитор. Дали знаете уште вакви програмчиња што би помогнале во опоравување на мртвите пиксели?

Ме интересира дали некој пробал вакво нешто и каков резултат добил.

Поздрав!

Право да ти кажам коа имав заглавен пиксел, програмчињава не се покажаа ефектни, па земав со прст, ручно:pos2:

А ако пикселот е мртов, а не заглавен, ондак нека му е лесна земја.

Делам АДСЛ со уште тројца, опремата не е кај мене. Сакам да знам колку сообраќај имам остварено. При секое дисконектирање од интернет, или кога и да сакам да проверам, да ми го прикаже остварениот сообраќај. Некое програмче?

Делам АДСЛ со уште тројца, опремата не е кај мене. Сакам да знам колку сообраќај имам остварено. При секое дисконектирање од интернет, или кога и да сакам да проверам, да ми го прикаже остварениот сообраќај. Некое програмче?

NetLimiter

Некој програма која нон-стоп ќе снима со камерата, како секјурити камера..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom