Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене најмногу ми е мило за Стевчо и Двојче да им ебам мајката лоповска.
Не се локални избори ова. За некој месец ќе бидат локалните. Инаку да, ВМРО изгуби во Битола заради Двојче и заради албанските гласови. Али на локалните друго ќе биди. Прашањето е длаи ќе одберат некој нормален или исто срање како Двојче

Од рубриката - "Куцамо на врати заборављених асова", ме интересира левелот на шизо што го пука Боцевски сега у чив гз да бутне глава.

Како посрани се вмровските аналитичари на нивните ТВ, не им е јасно од каде волку мала разлика, а толку се вложувало, толку се вработиувало, е па изгледа економскиот рај и сите тие индустриски зони не биле баш така како што се прикажувале, можда не се задоволни луѓето со 9000 денара да црничат по неколи фабрички ленти и да се воодушевуваат на милијарда евра на бронза и стиропор на еден блок место.

Хилари Клинтон ефект бајо мој!!! Не за џабе се сликаше со неа. Префатил лузерска маја од неа. :D

Од што се разбудиле Битола и Скопје ?

Од пропагандата.

Не бе другар.

Е МОЈ ГЛУПИ СИРОТИ МАКЕДОНЦИ.

Тоа треба да кажеш. Албанците пак се покажаа посвесни од нас и посклони на промени. Нема кај нив: Ќути може и полошо.

Битола и Скопје, свака част, први се разбудија.

Трагедија е што македонските општини во Западна Македонија гласале демек против „двојазичност“, а веќе 15 години живееме во ебана еднојазичност, каде што само албанскиот јазик е употребуван.
Од што се разбудиле Битола и Скопје ?[DOUBLEPOST=1481495301][/DOUBLEPOST]
Од пропагандата.
Не си во право ама ќе покажи времето ајде

Да, ДУИ победи (иако водеше Беса едно време), но Беса и Алијанса заедно ќе имаат повеќе од ДУИ. (што е небитно, битно е дали на мандатарот ќе му требаат сите три албански партии или само две)
сеа ќе треба амнестија на тие од дивље насеље

Најмило од се ми е за кретенот Стевчо, она што му се дешава во Карпош е трагедија (за него), неговата политичка вредност и кариера вечерва е завршена.
Koj Stevco? Munja?
Zosto?
Poim neam za nego sto coece e

И вие немавте некој избор.

Кој - ДПА, БЕСА ли, според тебе?

Не знам за тие Алијанса што партија се.
Сдсм можеби...

ДПА и БЕСА ни подразно но секако се подобри од ДУИ, едноставно мораа да паднат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom