Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја имав кец бајо мој.Експертски ти е типот, ама јас уште поексперт што ја пишав![]()
Обично во кладилнициве наши има жолти картони само за најактуелните лиги, спортлајф, бетсити, моцарт, копачка, а на 2win.com.mk македонската имаш за првите лиги за сите натпревари.Кај имат да се играт на жолти картони низ нашиве кладилници (не во живо пред утакмица)
Ма денов катастрофа за играње. На две ливчиња ме паѓа Лајпциг на х2, на едно Сити на џ2 и еве го сеа Реал.
Пацерски изиграно до максимум.
За утре играње на тепка така поголема шанса има да се фати.
Јас мислам дека и девојчињата престанаа да играат дупли шанси и единици на 1.20.
Со таква игра ти си измислен играч за секоја кладилница, класичен донатор.
Реал Мадрид-Депортиво Ла Коруња Азиски 2ка +2 гола, 1.7 коеф.
Денес според информации што најдов на интернет нема да играат Роналдо, Модрич и Бензема, Бејл е повреден исто и тој отсуствува од натпреварот, а еве и според она што излезе како состав за вечерва овие играчи ги нема во состав.
http://www.rezultati.com/utakmica/vHKpbZbg/#postave;1
Реал е силен и без овие, али мислам дека повеќе вреди на овој тип, отколку хендикеп на Реал.
Епа одреден период супер ми одеше играњето дупла шанса.
Не ми сметаат критики, еве ајде според тебе кој е најдобар начин. Доволен ми е вкупен коеф помеѓу 2 и 3. Знам дека нема сигурно ништо но еве кој начин според тебе е подобар кога веќе мислиш дека вака не треба.
Само сингл бајо мој и тоа коефициенти од 1.60-2.20Епа одреден период супер ми одеше играњето дупла шанса.
Не ми сметаат критики, еве ајде според тебе кој е најдобар начин. Доволен ми е вкупен коеф помеѓу 2 и 3. Знам дека нема сигурно ништо но еве кој начин според тебе е подобар кога веќе мислиш дека вака не треба.
Tие не ни играле некогаш така. Ќе тргнат од логиката дека Јунајтед е појак од Тотенхем и ќе го бапнат кец на 2.15 и ќе го фатат. Реал Сосиедат ќе го смешаат со Реал Мадрид и ќе фатат 2 и кусур коефициент против Валенсија итн итн.Јас мислам дека и девојчињата престанаа да играат дупли шанси и единици на 1.20.
Со таква игра ти си измислен играч за секоја кладилница, класичен донатор.