Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лајпциг... никад аир да не видите од парите на Ред Бул, еден мизерен Инглоштад да неможете да го тепате, ма Горниот да ве утепа, гомна едни преплатени.

Експертски ти е типот, ама јас уште поексперт што ја пишав :D
Јас ја имав кец бајо мој.
6 од 6 дома Херта, конечно ги пишам и губат од Вердер на којшто ова му е прва победа на гости мислам (y)[DOUBLEPOST=1481403808][/DOUBLEPOST]Инаку за утре
Каљари - Наполи гг3+
Ливерпул Вест Хем 1 3+
Шалке - Леверкузен 3+
Челзи - ВБА НГ
Менхенгладбах - Мајнц 1
Торино - Јуве 1х
Интер - Џенова гг
Селта- Севиља гг3+
Саутемптон -Мидлзброу 1х 0-3
Одберете си нешто. Ставете пари и.............изгубете ги ;)

Последно уредено:
Кај имат да се играт на жолти картони низ нашиве кладилници (не во живо пред утакмица)
Обично во кладилнициве наши има жолти картони само за најактуелните лиги, спортлајф, бетсити, моцарт, копачка, а на 2win.com.mk македонската имаш за првите лиги за сите натпревари.

Ма денов катастрофа за играње. На две ливчиња ме паѓа Лајпциг на х2, на едно Сити на џ2 и еве го сеа Реал.
Пацерски изиграно до максимум.

За утре играње на тепка така поголема шанса има да се фати.

Ма денов катастрофа за играње. На две ливчиња ме паѓа Лајпциг на х2, на едно Сити на џ2 и еве го сеа Реал.
Пацерски изиграно до максимум.

За утре играње на тепка така поголема шанса има да се фати.

Јас мислам дека и девојчињата престанаа да играат дупли шанси и единици на 1.20.

Со таква игра ти си измислен играч за секоја кладилница, класичен донатор.

Man Uni - 1
Schalke - 1
Atalanta - 1
и ќе размислам и за Inter - GG

со поголема уплата.

Јас мислам дека и девојчињата престанаа да играат дупли шанси и единици на 1.20.

Епа одреден период супер ми одеше играњето дупла шанса.
Не ми сметаат критики, еве ајде според тебе кој е најдобар начин. Доволен ми е вкупен коеф помеѓу 2 и 3. Знам дека нема сигурно ништо но еве кој начин според тебе е подобар кога веќе мислиш дека вака не треба.

Реал Мадрид-Депортиво Ла Коруња Азиски 2ка +2 гола, 1.7 коеф.
Денес според информации што најдов на интернет нема да играат Роналдо, Модрич и Бензема, Бејл е повреден исто и тој отсуствува од натпреварот, а еве и според она што излезе како состав за вечерва овие играчи ги нема во состав.

http://www.rezultati.com/utakmica/vHKpbZbg/#postave;1

Реал е силен и без овие, али мислам дека повеќе вреди на овој тип, отколку хендикеп на Реал.

Бидејќи @Riddler спомна за анализираните типови, ќе почнам од денес да ставам вака по неколку реченици и по 1-3 типови, вообичаено она што го играм сингл, најчесто она што имам некаква информација, не многу долга анализа, бидејќи немам многу време.
1/1

Не ми сметаат критики, еве ајде според тебе кој е најдобар начин. Доволен ми е вкупен коеф помеѓу 2 и 3. Знам дека нема сигурно ништо но еве кој начин според тебе е подобар кога веќе мислиш дека вака не треба.

Никогаш, до крајот на светот нема да бидеш во профит со такво кладење. Ако имаш многу среќа ќе се движиш околу нулата, односно ќе претураш од шупливо во празно.

Само синглови е рецепт за долгорочен успех во кладењето.

Screenshot_2.png незнам кој имаше споделено али фала му за тој бонусот од типбет што беше еве ги напрајв 130евра и тоа со тие 20 фри спинови и после тоа ги свртев тие 170 е што бараше и останаа уште овие 130 . Утре ќе депозитирам и ќе пробам да ги извадам преку скрил.

Само сингл бајо мој и тоа коефициенти од 1.60-2.20
Играње граници, голови и такви работи со два можни исходи. Скоро на сите ни е јасно ова ама си треба и капитал за тоа. Така да дури не го заработиме со работа ќе пробуваме вака со безвезни типови да не ни опали среќата и ќе си паѓаме и ќе си плачиме овде :coffee:[DOUBLEPOST=1481421035][/DOUBLEPOST]

Tие не ни играле некогаш така. Ќе тргнат од логиката дека Јунајтед е појак од Тотенхем и ќе го бапнат кец на 2.15 и ќе го фатат. Реал Сосиедат ќе го смешаат со Реал Мадрид и ќе фатат 2 и кусур коефициент против Валенсија итн итн. :ROFLMAO: Ние ќе се думаме овде по цели ноќи, цели тетратки со статистика ќе испишиме и на крај ќе не паѓаат ретардоси на 1.40 коефициент или скраја да е помалку :tapp:

се распуцаја до полувреме овие на филипинскава кошарка а ја имам 180.5+ и реков влезена е сега лесно види ги сега кош не можат да дадат барем продолженија да има некако да влезе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom