- Член од
- 13 март 2012
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 82
https://www.twitch.tv/dotamajor еве ви линк каде може да ги гледате.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а како беше од 2011 до 2013 некаде нека расчепкаат во другата тема тип на денот помладиве членови практично оваа тема се отвори зошто таму почнаа да ја мувлаат таа тема им отворија и посебна за поплаки али исто тераа ја профилов на Кајгана ради тоа и го направив најпоке сеа е тажно низ темава се има само типови нема
bookmakerive use ne se uhodani so dota 2 koeficientive i vo globala gi postavuvaat mehanicki odnosno po aktuelnite rezultati, ne veruvam deka gi gledaat natprevarite i imaat ogromno poznanstvo i iako e igra se naojgaat mn value parovi za nekoj sto sledi podolgo vreme i znae kako stojat rabotite... za razlika od nba igracive kade sto imaat mn povejke informacii i navremeno gi pomestuvaat granicite i gi pajgaat koeficientite, ali prodolzete slobodno so lotariskite tipovi na igraci kade sto imate prolaznost na 1 od 10 tiketi.Зборите дека кладењето на играчи било дебилно, а после тоа се пишуваат 3 страни за ДОТА.![]()
SportlifeDruze u koja kladza gi ima ovie igri?
E da, ama pa i ne e nekoja golema suma. Na Tipodrom e 20 evra mesecot, a na betrush e 30 evra. Kolku sto pratam i na dvete, premium tipsterite imaat dosta dobra statistiki, i site tipovi im se aktivirani. Se mislam da gi probam od Januari.Се попедерчија, почнаја да наплатуваат..
Експертски ти е типот, ама јас уште поексперт што ја пишавHerta T1 @ 1.77 = Мислам дека е доста лесна утакмица, коефицентот е подарок
Може да се проба Т12+ Прво @ 5.25 и/или 1-1 & 2+ @ 3.25
Може да се проба и 2;0 на 2.45 доста солиден коеф. Според мене DC се 3 класи подобри од Грциве, премногу грешки прават. Плус хероите на Грциве се они кои што ги играат DC и знаат како да изиграат против истите.
Те тестирав вчера, да видам што ќе пишешДобар throw на ВП втората партија, иначе ќе имаше свашта третата. Денес очекувам ЕГ да изгубат, како и обично кога се фаворити. Eптен некако потценувачки влегуваат во такви дуели, а го нема ППД да им залепи по еден шамар
Изненадувачки висок коефициент на ДЦ 2:0 лагано мислам ќе си дојде. Подобар драфтер, подобар тим.
Се беше на страна Т1 да влезе, Херта на домашен терен од 6 натпревари сите 6 им беа со најмалце 2 гола дадени, додека Вердер на гости од 6 натпревари сите 6 им беа со најмалце 2 гола примени. Од друга страна Херта имаат добар тим и добра игра, меѓутоа еве се случи тоа што се случи.Експертски ти е типот, ама јас уште поексперт што ја пишав![]()
Затоа и ставив смајли на крај, откако ти ја пиша ја отворив да видам во која форма се тимовите, имаа доста повредени Херта, но сепак се одлучив да ја одиграм на голови, очекував дека ќе паднат голови, ја имав врзано со Хал ГГ и Лестер ГГ, али тоа е тоа.Се беше на страна Т1 да влезе, Херта на домашен терен од 6 натпревари сите 6 им беа со најмалце 2 гола дадени, додека Вердер на гости од 6 натпревари сите 6 им беа со најмалце 2 гола примени. Од друга страна Херта имаат добар тим и добра игра, меѓутоа еве се случи тоа што се случи.