Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Digital Chaos - Ad Finem 1 @ 1.55 za denes od Dota turnirov, DC igraat strasno dobro, mozda imate slusnato nasiot Saksa igra tamu, zavrsija 2 mesto na International letoto, a ADFinem se grci, vtoroklasen tim dosega site mecoj na turnirov gi dobija so rezultat 2-1 mislam deka tolku im e maximumot 1/2 finale

Може да се проба и 2;0 на 2.45 доста солиден коеф. Според мене DC се 3 класи подобри од Грциве, премногу грешки прават. Плус хероите на Грциве се они кои што ги играат DC и знаат како да изиграат против истите.

Digital Chaos - Ad Finem 1 @ 1.55 za denes od Dota turnirov, DC igraat strasno dobro, mozda imate slusnato nasiot Saksa igra tamu, zavrsija 2 mesto na International letoto, a ADFinem se grci, vtoroklasen tim dosega site mecoj na turnirov gi dobija so rezultat 2-1 mislam deka tolku im e maximumot 1/2 finale
Те тестирав вчера, да видам што ќе пишеш :D Добар throw на ВП втората партија, иначе ќе имаше свашта третата. Денес очекувам ЕГ да изгубат, како и обично кога се фаворити. Eптен некако потценувачки влегуваат во такви дуели, а го нема ППД да им залепи по еден шамар :icon_mrgr:
Изненадувачки висок коефициент на ДЦ 2:0 лагано мислам ќе си дојде. Подобар драфтер, подобар тим.

Те тестирав вчера, да видам што ќе пишеш :D Добар throw на ВП втората партија, иначе ќе имаше свашта третата. Денес очекувам ЕГ да изгубат, како и обично кога се фаворити. Eптен некако потценувачки влегуваат во такви дуели, а го нема ППД да им залепи по еден шамар :icon_mrgr:
Изненадувачки висок коефициент на ДЦ 2:0 лагано мислам ќе си дојде. Подобар драфтер, подобар тим.
Сакса ќе игра СД уште сега ви кажувам,така да знаете керито колку пати ќе му умре.
Можда 0.?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Сакса ќе игра СД уште сега ви кажувам,така да знаете керито колку пати ќе му умре.
Можда 0.?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Kaква врска има ова со мојот коментар?

Druze u koja kladza gi ima ovie igri?

Herta T1 @ 1.77 = Мислам дека е доста лесна утакмица, коефицентот е подарок

Може да се проба Т12+ Прво @ 5.25 и/или 1-1 & 2+ @ 3.25

Зборите дека кладењето на играчи било дебилно, а после тоа се пишуваат 3 страни за ДОТА. :pijanco:

Kajgana Magijo ..Tns 1,kaj Linfield eden gol i uste dva kaj Fylde za dobivka [emoji16][emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde be pleme da vi ibam !!vtorpat ovaja sezona ke me padnat ..prosliot pat od 14min si ostanaja 0:2,sega doma ne mozat da pobedat [emoji35][emoji35]

Последно уредено:
Ајде некој нека постира линк за да можам да ги гледам Дота 2
main-qimg-493968e878889ae5dd7927881e87275f-c

https://www.twitch.tv/dotamajor

Сабота а само еден тип за фудбал. Е а коа ќе ми текне лани и преклани по неколку страни се пишуваа во Сабота и Недела

Сабота а само еден тип за фудбал. Е а коа ќе ми текне лани и преклани по неколку страни се пишуваа во Сабота и Недела
а како беше од 2011 до 2013 некаде нека расчепкаат во другата тема тип на денот помладиве членови практично оваа тема се отвори зошто таму почнаа да ја мувлаат таа тема им отворија и посебна за поплаки али исто тераа ја профилов на Кајгана ради тоа и го направив најпоке сеа е тажно низ темава се има само типови нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom