FoobarБарам audio player сличен на Winamp
Со Winamp ми сецкаат песните(снимив 10 верзии и пак исто)
Со Bsplayer и со WMP не сецкаат ама сакам едноставен стил како Winamp.
Па... ?
Фала.:salut:Foobar
Baram programa preku koja ke mozam da downloadiram sekakvi filmovi,igri,programi.mi treba za brzo piste pobrzo.:helou:
Па има повеќе:Baram programa preku koja ke mozam da downloadiram sekakvi filmovi,igri,programi.mi treba za brzo piste pobrzo.:helou:
znam deka e smenso prasanjeto ama kako da downloadiram preku nego?µTorrent
www.mininova.orgznam deka e smenso prasanjeto ama kako da downloadiram preku nego?
Па сега ако не те мрзи прочитај го хелпот, плус има за програмот и Македонски интерфејсznam deka e smenso prasanjeto ama kako da downloadiram preku nego?
gotovo najdov tnx vo sekoj slucajПа сега ако не те мрзи прочитај го хелпот, плус има за програмот и Македонски интерфејс
Досега имам испробано многу програми со "таква" намена и на крај заклучив дека единствено решение е да имаш адсл и да ја менуваш ип адресата со дисконект/конект помеѓу секое спуштање од рапидшер.Прочитав дека има програма за блокирање на времето на чекање за симнување од Рапидшер... Е сега, нели после секој симнат албум, за следно симнување ти вели таму да чекаш 100 минути или сл. за да симнеш? Тие 100 минути ги трга ли или...? Ова ме интересира за интернет-кафе, бидејќи од дома сум ограничен и не можам да симнувам