Во Струга сите македонски знамиња се тргнати!!! Поставени само албански знамиња !!!!

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Problemot e sto ustvari ti nemozes da prifatis poraz ili drugo mislenje. Tebe te faka strav deka ke izgubi sdsm pa i vo idnina ke si tapkas u mesto zasto najverojatno si nesposoben da se snajdes vo opstestvoto vo koe zivees.

:icon_lol: Абе знаеш што, ако ти е полесно така да си мислиш слободно, не ти контрам ама уопште. Ете направив добро дело и денес, усреќив човек со даунов синдром.

Ние сме се фатиле за Струга, а еве веќе вејат албански знамиња на митинзите на Сдсм во Скопје, Ѓорче, дури и во Велес, а законот пропишува употреба на албанското знаме само во општини со над 50% албанско население во Македонија. Дали е тоа програмата ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА насекаде да има над 50% Албанци во Велес, Скопје итн.???
.

Сакаш да кажеш дека на митинзите на ВМРО нема српски,турски знамиња?По што тоа веењето на албанско знаме на митинг е полошо од веење на српско и турско знаме?

Главни осомничени за Диво Насеље се УЧК од Косово за да се наштети на ДУИ.

Што има да се договораме, јас мислам едно тој ако мисли друго негов проблем. Конфликт во тој момент му одговараше само на Вмро, контакт со терористи имаат Дуи. Демек случајно е тоа што Ахмети со полно полиција и обезбедување оди во Куманово и му кршат коли.

Si ima tema za divljo naselje diskutirajte si tamu teorii. Seriozno dosta so prikazni od minatoto daj da gledame napred. Neka ima izbori, koj zagubi neka pruzi raka i neka ne pravi poveke obstrukcii. Ako i posle toa nekoj probuva da ja prodlabocuva krizata togas najdobro da ima cistka. Jas iskreno ne gledam na tebe ko nekakov dusman ili krvnik. Smesno mi e sto tolku ste duri zapaleni a relano nema potreba. Posle izbori treba da se ide napred ko vo sekoja normalna drzava.

Зошто нив би ги убивал?Кој донесува закони?
a шо ќе постигниш ако го убиеш оној кој го донел законот а ги оставиш да живеат учителките и учениците кои учат другио јазик ??

Сакаш да кажеш дека на митинзите на ВМРО нема српски,турски знамиња?По што тоа веењето на албанско знаме на митинг е полошо од веење на српско и турско знаме?

Само што Турција и Србија немаат територијални претензии кон РМ. Во Тирана веќе се доздаде сојуз на албански општини од регионот, предвесник на Голема Албанија.

:icon_lol: Абе знаеш што, ако ти е полесно така да си мислиш слободно, не ти контрам ама уопште. Ете направив добро дело и денес, усреќив човек со даунов синдром.

Ok, sega napravi use edno dobro delo i ne zamaraj poveke

Мое мислење е дека кој и да изгуби на изборите, после нив ќе проба да направи немири. Дали Албанците пак ќе се користат во целата игра останува на нив да одлучат, али пошто одамна одлучуваат за нив можеме да го предвидиме исходот. Немири од двете страни се примарна цел ако се изгубат изборите затоа што во тоа гледаат единствена сламка спас од затвор. Со немири предизвикани од двете страни, ќе се проба да се издејствува некоја широка влада со општа амнестија, а Албанците може а и немора на мала врата да добијат двојазичност кур се тресе и што уште не, божем тоа ќе им го направи животот бајка.

Во секој случај од понеделник а може и порано очекувам пиздарии. Еве синоќа пред амбасадата на америте некој оставил сумњиво возило со траги од експлозив. Стисјакте палци да нема деновие вест дека е обиена некоја касарна или караула.

ете и јас во нешто со тебе да се согласам, и јас очекувам срања, очекувам СДСМ да изгуби и после да исценираат нешто и да не признаваат пораз.

ете и јас во нешто со тебе да се согласам, и јас очекувам срања, очекувам СДСМ да изгуби и после да исценираат нешто и да не признаваат пораз.

Тоа и ми беше поентата на постот, ама овој со испосра и мораше да се трансферира во форумскиот Илија Димовски и да извртува и по него кејф, и секако наеба ко стално :)

Главни осомничени за Диво Насеље се УЧК од Косово за да се наштети на ДУИ.
Зoштo вo прoгрaмaтa нa Вмрo имa прoекти кoи беa ветувaни пред 5-6 гoдини?
Si ima tema za divljo naselje diskutirajte si tamu teorii. Seriozno dosta so prikazni od minatoto daj da gledame napred. Neka ima izbori, koj zagubi neka pruzi raka i neka ne pravi poveke obstrukcii. Ako i posle toa nekoj probuva da ja prodlabocuva krizata togas najdobro da ima cistka. Jas iskreno ne gledam na tebe ko nekakov dusman ili krvnik. Smesno mi e sto tolku ste duri zapaleni a relano nema potreba. Posle izbori treba da se ide napred ko vo sekoja normalna drzava.
Немa никoј дa ги признaе избoрите, Вмрo немa дa oсвoи пoвеќе oд 52 прaтеници, Дуи ќе уценувa пaк, Сдсм ќе пушти снимкa зa Смилкoвскo и aјт у пичку мaтер и пaтриoти и вмрoвци. Се пaлaт сегa кo мaјмуни, пa дури викaaт 59-61 прaтеник ќе имaле. Избoриве се вoвед вo нoвa кризa, немa нaзaд веќе. Криминaлците немa дa се спaсaт.
Сите тoa oчекувaте.

Немa никoј дa ги признaе избoрите, Вмрo немa дa oсвoи пoвеќе oд 52 прaтеници, Дуи ќе уценувa пaк, Сдсм ќе пушти снимкa зa Смилкoвскo и aјт у пичку мaтер и пaтриoти и вмрoвци. Се пaлaт сегa кo мaјмуни, пa дури викaaт 59-61 прaтеник ќе имaле. Избoриве се вoвед вo нoвa кризa, немa нaзaд веќе. Криминaлците немa дa се спaсaт.

Сите тoa oчекувaте.

Vmro/dui/dpa/narodna ke imaat mnozinstvo. Se sto sdsm napravi e im dade poveke municija na sipcite da ucenuvaat. Zaev sto saka moze da pravi so snimkite, kucinjata laat karavanot si vrvi ko do sega. Ke bide intersno koga strancite ke krenat race od nego...

Сите тoa oчекувaте.
мене само една работа ме загрижува, како ти ќе преживиш до понеделник, многу нервозен си, релаксирај се малку, може беља да направиш.

Нема врска дека дпмне не го почитува албанското знаме. Точно, не го вее по митинзи, туку го реди низ цела држава веќе 10 години.
Можеби тоа дека се големи патриоти?
Можеби дека не се во коалиција со учк цели 10 години?
Еве темава се вика:
„Во Струга сите македонски знамиња се тргнати!!! Поставени само албански знамиња !!!!“
Ама никој не збори за тоа.
илче гејчето им наредил на хиениве да лаат на форумов за федерализација, учење јазици, додека неговиот е**ч со али учкарот ја делат државава „уз дуж и попреко“.

мене само една работа ме загрижува, како ти ќе преживиш до понеделник, многу нервозен си, релаксирај се малку, може беља да направиш.
Тебе ќе ти требa релaксaцијa не мене. Јaс супер сум aмa ти не знaм штo ќе прaвиш пoсле неделa.

Игнорирај ги ваквите, не губи си време. Не знам дали си забележал дека форумов е полн со некои што сонуваат за краља и отаџбину, за големи грко-влахии, за големи бугарии итн.

Срам да им е! Гледаш и самиот што прават, наместо да се угледаат на вашиот омилен Şitel и да сонуваат за турски племенски обичаи и исламски менталитет со кој секојдневно им ја полнат главата на нивните гледачи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom