Во Струга сите македонски знамиња се тргнати!!! Поставени само албански знамиња !!!!

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мое мислење е дека кој и да изгуби на изборите, после нив ќе проба да направи немири. Дали Албанците пак ќе се користат во целата игра останува на нив да одлучат, али пошто одамна одлучуваат за нив можеме да го предвидиме исходот. Немири од двете страни се примарна цел ако се изгубат изборите затоа што во тоа гледаат единствена сламка спас од затвор. Со немири предизвикани од двете страни, ќе се проба да се издејствува некоја широка влада со општа амнестија, а Албанците може а и немора на мала врата да добијат двојазичност кур се тресе и што уште не, божем тоа ќе им го направи животот бајка.

Во секој случај од понеделник а може и порано очекувам пиздарии. Еве синоќа пред амбасадата на америте некој оставил сумњиво возило со траги од експлозив. Стисјакте палци да нема деновие вест дека е обиена некоја касарна или караула.

Se e toa fino samo kazi mi kakvi nemiri mislis deka moze da predizvika sdsm? So 200 sareni i ako ja zagubat podrskata od strancite koj mislis ke pravi nemiri? Mene porealno mi izgleda ako izgubi sdsm ke bide krienje po ambasadi i molenje za azil. Vmro e druga prikazna oni imaat pristap do oruzje - vojska, policija taka da moze da probaat nesto mada ne veruvam deka seuste ima budali da ginat za bilo koja partija.

I kako zavrsi toa? Ako proba pak ke izginat ko gluvci

Ne ti treba zaev ti i sam mozes, kupi kalas od bracata i pukaj. Ke te resat za pola saat

Значи Диво Насеље не спаѓа во категорија Немир. ОК.

Za takov nemir nema problem. Pola den rabota za mvr vojska i se e reseno. Ke se zastedi pari za sudovi, em dobra moznost da se skinat i nekoj nepozelni/predavnici. Taman bas toa i treba polesen start za pobednikot pa neka tera bez obstrukcii

Абе лесно е од Рокдале (со битолски акцент) да викаш дека нема проблем.

Абе лесно е од Рокдале (со битолски акцент) да викаш дека нема проблем.

Ne sum vo rockdale nitu so bitolski akcent. Ti si toj sto saka nemiri i kolegata tvoj pogore. Jas ubavo vikav da si imase izbori koga prv pat bea zakazani sega ke privrsuvase sagata i se ke se vratese poleka vo normala. Vaka se zajadovte do koska pa sega se e mozno, mozno e na primer ti ili nekoj blizok da go jade. Jas sigurno nema ko sto rece lesno e od ovde... Misli mu ja ti, ti si del od problemot

Ние сме се фатиле за Струга, а еве веќе вејат албански знамиња на митинзите на Сдсм во Скопје, Ѓорче, дури и во Велес, а законот пропишува употреба на албанското знаме само во општини со над 50% албанско население во Македонија. Дали е тоа програмата ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА насекаде да има над 50% Албанци во Велес, Скопје итн.???[DOUBLEPOST=1481017275][/DOUBLEPOST]
Ne sum vo rockdale nitu so bitolski akcent. Ti si toj sto saka nemiri i kolegata tvoj pogore. Jas ubavo vikav da si imase izbori koga prv pat bea zakazani sega ke privrsuvase sagata i se ke se vratese poleka vo normala. Vaka se zajadovte do koska pa sega se e mozno, mozno e na primer ti ili nekoj blizok da go jade. Jas sigurno nema ko sto rece lesno e od ovde... Misli mu ja ti, ti si del od problemot

Игнорирај ги ваквите, не губи си време. Не знам дали си забележал дека форумов е полн со некои што сонуваат за краља и отаџбину, за големи грко-влахии, за големи бугарии итн.

Шо бе, пола ден работа, осум загинати полицајци, нема врска, рутина. Гастарбајтерска логика

Ние сме се фатиле за Струга, а еве веќе вејат албански знамиња на митинзите на Сдсм во Скопје, Ѓорче, дури и во Велес, а законот пропишува употреба на албанското знаме само во општини со над 50% албанско население во Македонија. Дали е тоа програмата ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА насекаде да има над 50% Албанци во Велес, Скопје итн.???[DOUBLEPOST=1481017275][/DOUBLEPOST]

Игнорирај ги ваквите, не губи си време. Не знам дали си забележал дека форумов е полн со некои што сонуваат за краља и отаџбину, за големи грко-влахии, за големи бугарии итн.
Зошто во програмата на Вмро има проекти кои беа ветувани пред 5-6 години и веќе требаше да се завршени?
I kako zavrsi toa? Ako proba pak ke izginat ko gluvci

Ne ti treba zaev ti i sam mozes, kupi kalas od bracata i pukaj. Ke te resat za pola saat
Диво Насеље го направи Вмро и Дуи. Треба ептен мозок да немаш за да викаш дека Заев го направил Диво Насеље.

Види, проблемот е што у ова либерално општество ти имаш пристап до тастатура, но еј, мора и такви да трпи нетов. Ти што си викал е скроз небитно, иди на собир у Рокдале да праите ајвар кај Митре у двор и не мрси муда тука многу.

Forum e sekoj ima pravo na mislenje. Posle izbori ke treba pak site da ziveeme. Glupo e sto uopste dojde i do ova. Mora da se najde nacin kako da se depolitizira narodot vo sprotivno nisto cudno i da dojde do pizdarii ko sto posakuvaat

Ја мислам дека ти сакаш да има војна, за да можеш да им кажеш на твоите дека си бил у право што си го остаил на цедило кога си киднал кај кенгурите.

Шо бе, пола ден работа, осум загинати полицајци, нема врска, рутина. Гастарбајтерска логика

Objasni im na zapalenkovcite ovde sto sakaat nemiri posle poraz i sto go organiziraa divljo naselje. Eve gledas on ti vika zaev go organiziral i e kadar pak da organizira nesto takvo. Ne me vadi mene od kontekst[DOUBLEPOST=1481018054][/DOUBLEPOST]
Зошто во програмата на Вмро има проекти кои беа ветувани пред 5-6 години и веќе требаше да се завршени?

Диво Насеље го направи Вмро и Дуи. Треба ептен мозок да немаш за да викаш дека Заев го направил Диво Насеље.

Kolegata tvoj alidirase na zaev. Dogovorete se.

Objasni im na zapalenkovcite ovde sto sakaat nemiri posle poraz i sto go organiziraa divljo naselje. Eve gledas on ti vika zaev go organiziral i e kadar pak da organizira nesto takvo. Ne me vadi mene od kontekst[DOUBLEPOST=1481018054][/DOUBLEPOST]

Kolegata tvoj alidirase na zaev. Dogovorete se.
Што има да се договораме, јас мислам едно тој ако мисли друго негов проблем. Конфликт во тој момент му одговараше само на Вмро, контакт со терористи имаат Дуи. Демек случајно е тоа што Ахмети со полно полиција и обезбедување оди во Куманово и му кршат коли.

Види, проблемот е што у ова либерално општество ти имаш пристап до тастатура, но еј, мора и такви да трпи нетов. Ти што си викал е скроз небитно, иди на собир у Рокдале да праите ајвар кај Митре у двор и не мрси муда тука многу.

Problemot e sto ustvari ti nemozes da prifatis poraz ili drugo mislenje. Tebe te faka strav deka ke izgubi sdsm pa i vo idnina ke si tapkas u mesto zasto najverojatno si nesposoben da se snajdes vo opstestvoto vo koe zivees.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom