Пратено по ППbitno e i toa kako . ova cd rollerot super raboti samo uste da "kupam" licenca. Do sega se uspesno vrati samo posto e demo nemoze da gi snimam spasenite fajlovi.
Не сум те сфатил што бараш :kesa:bitno e i toa kako . ova cd rollerot super raboti samo uste da "kupam" licenca. Do sega se uspesno vrati samo posto e demo nemoze da gi snimam spasenite fajlovi.
Video MP3 extractor 1.5 или понови верзии...baram od dvd samo muzikata da ja izvlecam nekako bez slika
Имаш во Нерото таква опција ако не, тогаш можиш адоб аудишн...baram programa koja ke moze MP3 pesnite da gi namali dodatno na pr. ako pesnata e 3mb da vide 2mb
ako ima nekoj nesto vakvo davaj
Не ми текнува моментално ако најдам ќе ти одговорам.Барам програм за конвертирање од MPEG во AVI , ама да може да му ставам 20 фајлови и он автоматски еден по еден да си ги конвертире.Т.Е да не мора на секој фајл посебно да му правам open па convert.
baram driveri za stampac Epson Stylus CX3200, imase mislam edna programa, Photoimpression se vika,samo taa mi treba mislam,porano taka rabotese,ama go zagubiv cedeto![]()
Пробај го Total Video Converter. Линк за спуштање овде. Крак по пп.Барам програм за конвертирање од MPEG во AVI , ама да може да му ставам 20 фајлови и он автоматски еден по еден да си ги конвертире.Т.Е да не мора на секој фајл посебно да му правам open па convert.
За NOD 32 линк до кракот ке добиеш по пп, пошто овде е забрането. A сериски за Visual Basic немам пошто не знам која верзија ја користиш.ako ima nekoj link od crack za NOD 32 neka dade link ako moze da ne bide od tia strane so sa puni so virusi a da i ako moze crack i od visual basic cedeto so go imam kuznae kde e a ovia od internet so go spustiv bara key