Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

S.N.

Bon Jovi Fan
Член од
23 јули 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
bitno e i toa kako . ova cd rollerot super raboti samo uste da "kupam" licenca. Do sega se uspesno vrati samo posto e demo nemoze da gi snimam spasenite fajlovi.

Член од
18 февруари 2007
Мислења
21
Поени од реакции
5
Xara 3D . Full :D chekam LP so link kaj da simnam :)

А

Адриано

Гостин
Не барам програма ама барам сериал за касперскито 6.0.2.621 ако има некој нека пише на Мсн кај мене фала однапред

Член од
16 ноември 2005
Мислења
46
Поени од реакции
1
baram od dvd samo muzikata da ja izvlecam nekako bez slika

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
baram programa koja ke moze MP3 pesnite da gi namali dodatno na pr. ako pesnata e 3mb da vide 2mb
ako ima nekoj nesto vakvo davaj

Член од
1 август 2007
Мислења
89
Поени од реакции
5
Барам програм за конвертирање од MPEG во AVI , ама да може да му ставам 20 фајлови и он автоматски еден по еден да си ги конвертире.Т.Е да не мора на секој фајл посебно да му правам open па convert.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
baram driveri za stampac Epson Stylus CX3200, imase mislam edna programa, Photoimpression se vika,samo taa mi treba mislam,porano taka rabotese,ama go zagubiv cedeto:toe:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
baram od dvd samo muzikata da ja izvlecam nekako bez slika
Video MP3 extractor 1.5 или понови верзии...

baram programa koja ke moze MP3 pesnite da gi namali dodatno na pr. ako pesnata e 3mb da vide 2mb
ako ima nekoj nesto vakvo davaj
Имаш во Нерото таква опција ако не, тогаш можиш адоб аудишн...

Барам програм за конвертирање од MPEG во AVI , ама да може да му ставам 20 фајлови и он автоматски еден по еден да си ги конвертире.Т.Е да не мора на секој фајл посебно да му правам open па convert.
Не ми текнува моментално ако најдам ќе ти одговорам.

baram driveri za stampac Epson Stylus CX3200, imase mislam edna programa, Photoimpression se vika,samo taa mi treba mislam,porano taka rabotese,ama go zagubiv cedeto:toe:

Оди земи Drivermagic се што ти треба ќе ти апдејтова, фотоимпрешн еве ти го од официјалната страна трајл верзија тука

Член од
18 февруари 2007
Мислења
21
Поени од реакции
5
Crystal 3D IMPACT ! i Xara WebStyle 4 . Full se razbira :)

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
Ми треба Driver gudiе 2 full ако има некој нека прате линк по пп.

E

Elipsis

Гостин
ako ima nekoj link od crack za NOD 32 neka dade link ako moze da ne bide od tia strane so sa puni so virusi a da i ako moze crack i od visual basic cedeto so go imam kuznae kde e a ovia od internet so go spustiv bara key

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Пробај го Total Video Converter. Линк за спуштање овде. Крак по пп.

ako ima nekoj link od crack za NOD 32 neka dade link ako moze da ne bide od tia strane so sa puni so virusi a da i ako moze crack i od visual basic cedeto so go imam kuznae kde e a ovia od internet so go spustiv bara key
За NOD 32 линк до кракот ке добиеш по пп, пошто овде е забрането. A сериски за Visual Basic немам пошто не знам која верзија ја користиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom