Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дали постои програма за преведување на цели текстови од англиски на македонски?
или уште е рано за такво нешто.поздрав до сите

постои но буквалоно ке ти преведува збор по збор , така да нема да добиеш баш правилно преведена реченица

фала за услуга,друже.Ќе ја пробам па ќе видам како ќе ми оди.Поздрав.:salut:

Објасни..
Сакаш дома на ПЦ твое да си регулираш трасфер или на некој од надвор?

da go gledam prometot vo LAN svakate????Primer ako delime internet trojca drugari i ako imae paket od mtnet od 10gb PRIMER jas ko server da mozam da mu namalam brzina ako prekoraci 3.3GB e to sakav XD:helou:

da go gledam prometot vo LAN svakate????Primer ako delime internet trojca drugari i ako imae paket od mtnet od 10gb PRIMER jas ko server da mozam da mu namalam brzina ako prekoraci 3.3GB e to sakav XD:helou:
доби пп со линкови за NetLimiter Pro 2 ? :)

nekoja programa za deinstaliranje programi:D
fala

Mi treba GreenBox Logo Maker ( Studio V5 ) ama full :)

Znae li nekoj programa za kopiranje od osteteni CD/DVD. Mislam ne osteteni fizicki tuku koga go snimav dvd-to eden fajl sto bil staven da se snima rabotel kako proces (nero i mi dade znak deka moze nema ubavo da se nasnima dvd-to ama jas ne zamariv). Sega go otvara i odi mnogu sporo koga listam niz folderite. Znae li nekoj lek?

Znae li nekoj programa za kopiranje od osteteni CD/DVD. Mislam ne osteteni fizicki tuku koga go snimav dvd-to eden fajl sto bil staven da se snima rabotel kako proces (nero i mi dade znak deka moze nema ubavo da se nasnima dvd-to ama jas ne zamariv). Sega go otvara i odi mnogu sporo koga listam niz folderite. Znae li nekoj lek?

Нема лек за тоа.

abe najdov jas edna rabotese uspesno ama bese demo i ja izbrisav. posle mi tekna deka mozev da se obidam da ja "kupam" sifrata od phazeddl :uvo:

http://www.cdroller.com/

Bad copy pro, али ке треба да го оставис една вечер така убаво да си работи ке ти загрева цд-ромот, така да не ти препорачувам ако не е многу битно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom