Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може ли да ми најде subtitlovi за серијата Лост трета сезона од 13епизода па на горе а??

so koja programa mozam da uklucam igra simnata so torent?? i kade moze da ja najdam win zix programot?? ne win zip tuku win zix:))

so koja programa mozam da uklucam igra simnata so torent?? i kade moze da ja najdam win zix programot?? ne win zip tuku win zix:))
Ако те добро разбрав ти ја имаш играта и сакаш да си ја инсталираш? Ако е така преку Daemon Tools, Alcohol100, а ако ја немаш симнано торент се симнува со Bittorent, Bitlord...

Baram program za kontorliranje proment za dl i up koj funkcionira na dadena ip adressa

Netlimiter 2 Pro. Тоа ти е спасот, мене ме колеа од кабловската со плус mb ама сеа си имам и доказ дека лажат. Инаш конторла на download upload брзина и 300 други глупости.

Поздрав.

Ke moze li nekoj da mi kaze kade mozam da najdam programa za spojuvanje na klipcinja a izmegju niv da mozam da stavam i sliki. Na primer da spojam dva-tri klipa pa da stavam slika pa uste dva-tri klipa pa pak slika. Mi treba pod ITNO

Ke moze li nekoj da mi kaze kade mozam da najdam programa za spojuvanje na klipcinja a izmegju niv da mozam da stavam i sliki. Na primer da spojam dva-tri klipa pa da stavam slika pa uste dva-tri klipa pa pak slika. Mi treba pod ITNO

Windows movie maker (оде со Windows)

Adobe Premier

Edius

итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom