Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Жиру да земе лекции од Кејхил во врска со нафрлените топки. Ќе стане најдобар стрелец во лигата.

Сезонава Конте или Пеп ако освојат, Венгер од газот да си касне. Кој како дојде титула зема, само Венгер 15 години со празни раце.

Шупаци се, место да водат 5-0 на полувреме и да си го прчат до крај, мора онака до 90 та да се тресеме.
Какви шанси имаа мислам друг тим да беше ќе се истуреше од голови, ептен разочарува Окс..........

Мизерија оној глупиот проект на Венгер, Британско јадро ... Ремзи, Окс, Вилшер, Џенкинсон, Гибс, Волкот ... Пропаст!

Се надевам сега се читате :)
Откако влезе Рамзи даваме 4 гола.

Донев 2 недели го поти за Челзи и пецка против Арсенал, али со тебе не може да се спореди. Како успеа да ме извадиш од такт, свака ти част :bravobe:

За Ремзи нема да коментирам зошто искрено освен последниот шут у 30ти ред и не го приметив баш, ама на Окс да му и јадете јајцата.
Не ја следев со некое посебно внимание утакмицава ама Окс баш океј изигра, како и според мене што игра у последно време и не ми е јасно сите зошто го тупите со Окс.
Е ама јбг, вие би го продале Окс, а би го задржиле Жиру...

За Ремзи нема да коментирам зошто искрено освен последниот шут у 30ти ред и не го приметив баш, ама на Окс да му и јадете јајцата.
Не ја следев со некое посебно внимание утакмицава ама Окс баш океј изигра, како и според мене што игра у последно време и не ми е јасно сите зошто го тупите со Окс.

Гледај ја утакмицата молимте...ОСОБЕНО ПРВО ПОЛУВРЕМЕ!

Јакоооооооооооооооооооооооо, Алексис хетрикче, само здравје нека го служи, какви голчиња брцна денес, па па па:cuc::cuc::cuc:
Комбинацијата Коке со Џака е фантастична, двајцата одлична партија. Окс иако имаше мнооооооооооооооооооооооогу лоши одлуки, секаде го имаше на терен, секогаш се отвараше и заслужува пофалби денес, прво полувреме ми идеше да му влезам преку монитор али се поправи.
Одбраната ни е супер, само десната страна без Белерин ни е мртва у напад.
Нека се множат вакви високи победи:oleee::oleee:

Гледај ја утакмицата молимте...ОСОБЕНО ПРВО ПОЛУВРЕМЕ!
Ја глеав и океј, првото му беше полошо од второто, ама генерално океј изигра, солидно.
И дури и најкатастрофално да изиграл, пак ја не би го продал така лесно ко шо си праите муабет тука.

Ај кажи ми сезонава кој повеќе импакт и бодовен придонес има, Жиру или Окслејд ?

Ако денес некој беше дупка тоа беше Тео. Катастрофа одигра.
Окс денес баш добро си одигра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom