Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Три меча имаме до мечот со Сити, т.е трет ни е со нив, на гости. Колку меча суспензија ќе јаде Агуеро за црвениов денес ? Пошо гледам директен бил.

Три меча имаме до мечот со Сити, т.е трет ни е со нив, на гости. Колку меча суспензија ќе јаде Агуеро за црвениов денес ? Пошо гледам директен бил.
3+1 затоа што веќе изеде 3 меча суспензија сезонава. Не игра против нас.

Ме фалиш оти го критикувам Мурџо, мрш таму..:D

Човекот е изгубен веќе со години, настрана тоа колку го обожавам него. Други што не можат да го видат тоа нивен проблем. Во иднина секако не знаеме што ќе биде.

Денеска никој не го искоментира жолтиот на Кокелан, според мене најглуп спечален картон сезонава(иако не му беше тоа намерата) .:pos:

69ol1ud0xl1y.jpg

Престон гости у трето коло ФА куп.

Per Mertesacker has returned to first team training for the first time since suffering cruciate knee ligament damage in pre-season.

The 32-year-old, who spoke recently about his desire to earn a new contract at the Emirates, has been working on a return to fitness back in Germany after undergoing surgery in early August but is now back with his teammates as he looks to make a first team return in the new year.

There is further good news on the injury front today with Hector Bellerin and Olivier Giroud also taking part in training ahead of the trip to Switzerland. The Spaniard, who has been out for three weeks with ankle ligament damage, is unlikely to travel, however, the French striker, who missed the matches with Southampton and West Ham due to a slight groin strain, could be included in the squad.

With Danny Welbeck on the mend, it means Santi Cazorla and Mathieu Debuchy are the only players likely to be out for the long-term.

Не знам дали ќе издржат, опсада прави ПСЖ пред нивниот гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom