Јас обично не верувам никогаш во напишаното, па си правам проверка (особено кога се чистам).Не е прв продукт ова. Го иам пишано истово за златна мешавина. И ми се нафрлија “хур дур ама ти знаеш поише од пакувањето?“.
Протеин и креатин во ред е сигурно а глутамин мислам дека е подобро да не се меша, али нека каже некој кој знае подоброДали е во ред протеин, креатин, глутамин да се пијат заедно измешани во нутри со овес, мед, банана, чиа семе и не знам што уште не? Така овесот е највкусен и немам никаков проблем со него.[
Значи не е проблем да се меша се заедно со тоа што напишав погоре?Глутаминот е протеин, и сите протеини во доза од на пример 20г има неколку грама глутамин, ако имаш вишок пари за трошење не е проблем.
Јас би ти рекол да го отфрлиш глутаминот, бидејќи креатинот и глутаминот се борат за исти рецептори про абсорпцијата.Дали е во ред протеин, креатин, глутамин да се пијат заедно измешани во нутри со овес, мед, банана, чиа семе и не знам што уште не? Така овесот е највкусен и немам никаков проблем со него.[
Го купив пред месец дена имам уште малце и нема да го купувам повторно, ок.Јас би ти рекол да го отфрлиш глутаминот, бидејќи креатинот и глутаминот се борат за исти рецептори про абсорпцијата.
Зошто да додаваш ако имаш протеинче а погоре напиша дека додаваш банани и други работи, доста се не мешај многу. Ако протеинчето е барем од оние средните би требало да го подобрува вкусот на овесот.Го купив пред месец дена имам уште малце и нема да го купувам повторно, ок.
Нешто што може да се додаде на протеинот и креатинот?
Протеинот е голд веј стандард, тој на Оптиум.Зошто да додаваш ако имаш протеинче а погоре напиша дека додаваш банани и други работи, доста се не мешај многу. Ако протеинчето е барем од оние средните би требало да го подобрува вкусот на овесот.
Ехееееееееј бомбона.Протеинот е голд веј стандард, тој на Оптиум.
Меленото во Веро е ОК.Луѓе знaете некoјa дoбрa месaрa вo Ск oкoлу Центaр/Дебaр Мaaлo?
Oд кaде земaте меленo?