C
Castiel
Гостин
Не дека ако дојдеше во скопје ќе играше ама ај. Нема везе само во Вардар ради Дибиров не се изнаигра. Глуп Вардар. Глеате како може да игра. Се изнаигра во РНЛ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баш така исто како што изигра металург со вардар спор напад скоро секој напад со 7 играчи го играа освен кога имаа исклучен играч и апелгрен на голот ја направија разликатаУбаво ја скенирале утакмицата со Металург.
Каки курац Рајн Некар Левен каке пичке материне.
Бреј Кањељас ама ја здува таа под пречка брррррррррррррррриииииииииииииијјјјјјјјјј.
Многу лагана утакмица, овие РНЛ пишав еднаш ќе пишам и пак се едни од попреценетите екипи во ЛШ, кур ме боли дали играат со втора постава со пола сили, чао, лаганица јадат ќутек. Не знам ни како освоиле Бундес лига.
Па Вујо да беше, за оној фаулот над Циндриќ на 3 разлика кога чешките педери рекоа играта да продолжи, масата на делегатот ќе ја превртеше а Раул кур го боли.
Како може бе брат ваков бисер да напишеш? Тренер на тим кој претендира за фајнал фор, за титула во ЛШ, му зависи директен пласман во четвртфинале од утакмицава и он излегол неспремен. Пиел пиво последниве два дена „кај Жабарот“ изглеа.Првпат у неговата кариера у Вардар, Раул Гонзалез излезе неспремен во меч од ЛШ..