Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
3 шута у оквир 2 примени гола. Пушам кур кој ќе ми даде голман.

Гамеиро не смеевте да му го оставите на Клипот. Додуша и јас требаше да не му го продадам, секако тој не ми даде мене ништо од Милан, ама ајде. (Па и во Милан го купува Коман место да го остави на некоја поозбилна екипа, ама пак ајде...)

Може го спремам Милан за некој друг коа ќе сака да игра да има добар тим.

Гамеиро беше претпоследниот играч шо ми фали у состав, уше еден и доминација се спрема.

п.с тој шо ќе му дае голман одма нека си дае отказ од лигава

Гамеиро не смеевте да му го оставите на Клипот. Додуша и јас требаше да не му го продадам, секако тој не ми даде мене ништо од Милан, ама ајде. (Па и во Милан го купува Коман место да го остави на некоја поозбилна екипа, ама пак ајде...)
Буфон и Нани за Меси?

Ау модрич маркизио
. робен коста меси

Штоќемие голман бе

Све е тоа ирелевантно, од тим со нејмарци, кавани, кросови и обамејанзи ја едвај давам еден гол од десет шута. Боатенг ми е најдобар стрелец:LOL:

Све е тоа ирелевантно, од тим со нејмарци, кавани, кросови и обамејанзи ја едвај давам еден гол од десет шута. Боатенг ми е најдобар стрелец:LOL:
Дно е обамејанг не знам како го зема. Види му статистика од прошла сезона кај мене. Таргетмен ми беше, а криховијак и пјанич имаа повеќњ голови.
Полека сеа за Коста.. :icon_mrgr:
Ај ќе смислиме нешто.

Кој ти е крив тебе што го даваш Коста? :icon_lol:

Дно е обамејанг не знам како го зема. Види му статистика од прошла сезона кај мене. Таргетмен ми беше, а криховијак и пјанич имаа повеќњ голови.

Ај ќе смислиме нешто.
Не ја научи лекцијата со Меси во другата лига? Дно од играч.

Не ја научи лекцијата со Меси во другата лига? Дно од играч.
хмм, еве го на друго место кај што играм со Барселона.

sd.jpg

А на скроз иста позиција на која го играв тука. Сеа пробувам нешто друго тука, му давам последна шанса. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom