Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
3 шута у оквир 2 примени гола. Пушам кур кој ќе ми даде голман.

Гамеиро не смеевте да му го оставите на Клипот. Додуша и јас требаше да не му го продадам, секако тој не ми даде мене ништо од Милан, ама ајде. (Па и во Милан го купува Коман место да го остави на некоја поозбилна екипа, ама пак ајде...)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Може го спремам Милан за некој друг коа ќе сака да игра да има добар тим.

Гамеиро беше претпоследниот играч шо ми фали у состав, уше еден и доминација се спрема.

п.с тој шо ќе му дае голман одма нека си дае отказ од лигава

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720

Гамеиро не смеевте да му го оставите на Клипот. Додуша и јас требаше да не му го продадам, секако тој не ми даде мене ништо од Милан, ама ајде. (Па и во Милан го купува Коман место да го остави на некоја поозбилна екипа, ама пак ајде...)
Буфон и Нани за Меси?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Ау модрич маркизио
. робен коста меси

Штоќемие голман бе

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600

Све е тоа ирелевантно, од тим со нејмарци, кавани, кросови и обамејанзи ја едвај давам еден гол од десет шута. Боатенг ми е најдобар стрелец:LOL:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Све е тоа ирелевантно, од тим со нејмарци, кавани, кросови и обамејанзи ја едвај давам еден гол од десет шута. Боатенг ми е најдобар стрелец:LOL:
Дно е обамејанг не знам како го зема. Види му статистика од прошла сезона кај мене. Таргетмен ми беше, а криховијак и пјанич имаа повеќњ голови.
Полека сеа за Коста.. :icon_mrgr:
Ај ќе смислиме нешто.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Кој ти е крив тебе што го даваш Коста? :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Дно е обамејанг не знам како го зема. Види му статистика од прошла сезона кај мене. Таргетмен ми беше, а криховијак и пјанич имаа повеќњ голови.

Ај ќе смислиме нешто.
Не ја научи лекцијата со Меси во другата лига? Дно од играч.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Не ја научи лекцијата со Меси во другата лига? Дно од играч.
хмм, еве го на друго место кај што играм со Барселона.

sd.jpg

А на скроз иста позиција на која го играв тука. Сеа пробувам нешто друго тука, му давам последна шанса. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom