LCD телевизори

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Порачан е вториот модел чекам да ми стигне(мислам порачан од продавница)тие денови ке го земам..Кажими нешто повеке за моделот ке можам ли да гледам филмови безжично или ке треба да зимам HDMI кабел,жто можам да инсталирам на него ? итн..итн.
Имаш вграден Фај-Вај и преку него гледаш филмови низ интернет преку апликации како Нетфликс или слично е сега да инсталираш во него има различни начини бидејќи е Веб ОС со верзија 2.0 и 3.0 затоа се различни начини .
Гледај на ЈуТуб има многу куп туторијалии како и што треба да правиш и обавезно инсталирај Kodi

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ф

Флеш

Гостин
Дечки,не можам никако да средам, да телевизорот препознае преводи за филмови преку УСБ.Цело време тера исто,нема селектирани преводи.А убаво средено,исти фолдер,име итн.Нема успех.Се работи за на обичен фул хд Тв Самсунг без вифи итн.Апдејтирав до најнова верзија од 1006 до 1111 . Помагајте.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Дечки,не можам никако да средам, да телевизорот препознае преводи за филмови преку УСБ.Цело време тера исто,нема селектирани преводи.А убаво средено,исти фолдер,име итн.Нема успех.Се работи за на обичен фул хд Тв Самсунг без вифи итн.Апдејтирав до најнова верзија од 1006 до 1111 . Помагајте.
Пробај со ова но не очекувај повеќе помош да ти дадам
http://aviaddxsubs.blogspot.com/

Ф

Флеш

Гостин
Пробај со ова но не очекувај повеќе помош да ти дадам
http://aviaddxsubs.blogspot.com/
Пријателе,колку е можно да се помогне,доволно,ако не може,морам да земам андроид бох,а онака одамна ме корне идеја да земам.Само незгодно е шо си дал пари а нема резултат.Мора да се деси:oops:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Ај пробај да направиш преку мени и да одбереш за источните земји или руски стандард

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Член од
3 март 2010
Мислења
662
Поени од реакции
460
зедов самсунг 32" 5200, има инсталирано нетфликс ама ми треба нешто што не се плаќа како тие што ги споменавте kodi, iptv.
Ако можи инструкции како да ги инсталирам и дали треба да апдетирам софтвер, или да инсталирам флеш плејер

Член од
17 јануари 2014
Мислења
593
Поени од реакции
843
Се двоумам помеѓу овие два модели,кој да го одберам што мислите,или пак предложете некој до овој ценовен ранг?
LG49UH6207
PHILIPS49PUS6501

Член од
24 септември 2016
Мислења
563
Поени од реакции
748
Ponekogas zavisi i od samiot video fajl kolkava golemina ima. Kaj meni se desava na fajl do 1.2 - 1.4 GB prikazuva sub, dodeka nad taa golemina npr. 2 GB video, me prikazuva sub. Mozda i od samata memorija na TV-to!

Ф

Флеш

Гостин
Ponekogas zavisi i od samiot video fajl kolkava golemina ima. Kaj meni se desava na fajl do 1.2 - 1.4 GB prikazuva sub, dodeka nad taa golemina npr. 2 GB video, me prikazuva sub. Mozda i od samata memorija na TV-to!
Средив се ова со андроид бох,не можев веќе да се расправам.:)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ako ne se lazam mislam deka prevodot ne go prikazuva ako e naslovot e premnogu dolg. Provaj skrati go i vidi so ke bide.[DOUBLEPOST=1479961565][/DOUBLEPOST]
Се двоумам помеѓу овие два модели,кој да го одберам што мислите,или пак предложете некој до овој ценовен ранг?
LG49UH6207
PHILIPS49PUS6501
LG vs philips e kako Barsa vs Getafe. LG-to ima samo edno usb, ali ako ti e za poveke se prodavaat. I android mozes da se kupis za HDMI. I pa ke bide poeftin od philipso.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
593
Поени од реакции
843
LG vs philips e kako Barsa vs Getafe. LG-to ima samo edno usb, ali ako ti e za poveke se prodavaat. I android mozes da se kupis za HDMI. I pa ke bide poeftin od philipso.
Се двоумам,доколку има некој да предложи некој друг модел или да воочи некој разлики помеѓу овие два и сл. затоа што денес треба да одлучам а сеуште сум во размислување.

Sent from my ZTE Grand S II LTE using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom