Bravos, da castes

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravos, da castes
Здраво,
незнам дали ја погодив темата ако не е за тука ги молам модераторите да го преместат постот.
Земав Philips 40инчен со вграден андроид во него од АМЦ.
е сега сакам да инсталирам на него апликации што не се од Playstore.
дали знае некој како да дозволам да инсталира апликации кои се од unknown sources ?
Влегов во поставките нема нигде да ми дозволи како на телефон да штиклирам за да одоборам.
Се работи за 2 апликации Showbox за филмови и Mobdro за онлајн телевизија
Ви благодарам однапред.
Здраво,
незнам дали ја погодив темата ако не е за тука ги молам модераторите да го преместат постот.
Земав Philips 40инчен со вграден андроид во него од АМЦ.
е сега сакам да инсталирам на него апликации што не се од Playstore.
дали знае некој како да дозволам да инсталира апликации кои се од unknown sources ?
Влегов во поставките нема нигде да ми дозволи како на телефон да штиклирам за да одоборам.
Се работи за 2 апликации Showbox за филмови и Mobdro за онлајн телевизија
Ви благодарам однапред.
Друже сакав да земам 40 инчен ама го немаше баш тој модел па затоа зедов 43,ми беше страв да не е премногу голем.Bravos, da castesSe ubavo, ama 43 Incha se malku za 4K. Ke treba od metar da gledas. Na 55 inchen se gleda od metar, ne pa na pomali. Ja zbiram pari za barem 60 inchen da si zemam u teko na 2017
Ako poeftine moze i taj od 77 incha
![]()
На youtube имаш милион 4к видеа. Ќе се изнагледаш.Друже сакав да земам 40 инчен ама го немаше баш тој модел па затоа зедов 43,ми беше страв да не е премногу голем.
Ама да ти кажам оти небеше лошо и поголем да земам,ама арен е и тој..
Сликата е чиста,звук феноменален,го поврзав со лаптопот имам 6 блуреј филма и неможам да ти опишам колку е добра сликата..Е сега едно прашање,каде да ги најдам овие демо видеата во 4к што се?
Се на се еден одличен телевизор за тие пари,уште е нов па нема ништо ни сецкање и такви работи.
Единствено нешто што не ми се допаѓа е тоа што има премалки апликации во LG Store само тоа е недостаток,другото е за чиста десетка..Добар избор и пиши какви впечатоци и што ви се допаѓа,а што не ?
Na youtube videata se so minimalen bit rate. Samo pisi na google "4K videos" ima mnogu za siminjanje free i toa po 20, 50 pa i 100 Mbit/sec. Inace ednska gledav u Neptun na 55 inchen LG profesionalni 4K videa i boite i kontrasto se znatno podobreni, a za rezolucijata da ne praeme maabet. Pixelite tek na pola metar gi primetuvas. Se na se 4K e pravoto dozizuvanje na koe so uzivanje mozes da gledas videa bez da gi primetuvas pixelite.Друже сакав да земам 40 инчен ама го немаше баш тој модел па затоа зедов 43,ми беше страв да не е премногу голем.
Ама да ти кажам оти небеше лошо и поголем да земам,ама арен е и тој..
Сликата е чиста,звук феноменален,го поврзав со лаптопот имам 6 блуреј филма и неможам да ти опишам колку е добра сликата..Е сега едно прашање,каде да ги најдам овие демо видеата во 4к што се?
Се на се еден одличен телевизор за тие пари,уште е нов па нема ништо ни сецкање и такви работи.
Види на ЈуТуб има туторијали како да инсталраш апликации доволно ти е само KodiЕдинствено нешто што не ми се допаѓа е тоа што има премалки апликации во LG Store само тоа е недостаток,другото е за чиста десетка..
Toa e. На quart има повеќе апликацииЕдинствено нешто што не ми се допаѓа е тоа што има премалки апликации во LG Store само тоа е недостаток,другото е за чиста десетка..
Зошто да го мениш?Нели ти се допага?Зедов LG49 UH6507,кој можно е да треба да се смени со друг,дајте некој предлог со кој вреди да се замени,што велите за Sony50w805?
Излезе проблем еден со екранот.Зошто да го мениш?Нели ти се допага?
Излезе проблем еден со екранот.
Од Нептун го земав,ќе видам крајно што ќе направам доколку можам да направам замена.А од каде го купи ??? Можно да е фабричка грешка еден ТВ од стотици илјади. И ако не ви дава друг марка тогаш земи истиот како Фараон што зема друг модел е.