Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е пробаа така да се радуваат у Кале пред 4-5 години и летаа надвор од сала одма али сега ја нема таа тензија и обичните Вардарци понекогаш ќе дадат аплауз на атракција на играчиве од Металург па и да се израдуваат ако наш репрезентативец одигра добра партија или постигне убав гол,јас сум против ова и воопшто не ги сакам таквите навивачи и мислам дека тие се најголемото зло што му се случило на европски РК Вардар.Атмосфера левел публикава се радува и на гол на Металург и на гол на Вардар. Ова е за посматрање од стручни лица, најискрено.
Работата е што Вардар само со Металург игра тесни мечеви а еве веќе трета година се разлика небо-земја во квалитет. Земи таму утепај им ја секоја желба за ракомет, покажи им каде им е местото а не чиката да скока по судии, демек да биле тие Металург ќе тепал. Па нормално е да помисли човек на тоа кога Вардар им дозволил меч на кој решавале топка-две.
Не се толку слаби Металург,не е едноставно да се игра против нив,без разлика шо Вардар не играше сериозно денес,од првиот меч во БТ денес беа подобри,тогаш беа очај.
Металург од друга страна со пуштањето на Кузмановски на плеј +бекап во Обрадовиќ доби далеку подобра и пред се посигурна игра,Кузмановски е разликата. Талески доби премногу простор,го немаше Абутовиќ и искористи да има далеку повеќе простор,плус Пешевски се изнаигра.
Ама и немаше жар во двете екипи.
Не се будали и тие да се трошат на обичен меч во СЕХА а за 4 дена имаат меч со РНЛ.
Помина тоа време кога секој меч беше на нож,сеа од страна на играчите на Вардар е како еден обичен меч,ништо повеќе,од овај ростер само Столе,Милиќ,Карачиќ и Абутовиќ го фатија тоа време кога тоа ривалство со Металург беше на далеку повисоко ниво.
.

Целосно на спротивниот дел од салата седам но вчера кога скокаше Лино, од монтажната трибина зад него имаше неколкумина кои прискокаа со дофрлања. Најпаметна се најде Црвенковска ретардот и им викна редари, зошто, зошто дофрлале на Лино, да се приберелеЕ пробаа така да се радуваат у Кале пред 4-5 години и летаа надвор од сала одма али сега ја нема таа тензија и обичните Вардарци понекогаш ќе дадат аплауз на атракција на играчиве од Металург па и да се израдуваат ако наш репрезентативец одигра добра партија или постигне убав гол,јас сум против ова и воопшто не ги сакам таквите навивачи и мислам дека тие се најголемото зло што му се случило на европски РК Вардар.
вакви позерчиња од директорчиња салана ја направија сала за модни презентации а не за спортски натпревари.
Дегенка, барем да беше некоја ракометарка, позадина да има...