Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.203
Поени од реакции
10.232
Па пејачиве и манекенките само од филолошки и правен се. Кај си видел некој пејач од машински, електро или финки да излезе. Не им е нив до песна. :D
Па кога почне да ми се жали некој од правен како им било тешко. :pos::pos:

Него не знам зошто уште МРТва учествува на Мртвосонг. Да спискаат парите за што ги плаќаме? За нова програма да купат пари немаат, ама да идат на Брукосонг имаат пари. Филмовите што ги вртат им се купени од пред 3,4 години, нова квалитетна програма немаат купено од лани, полани. Со спортски преноси од репрезентацииве кои треба да им се обврска, а не да се фалат како ги преплаќале не се прави програма. Се да им ебам женско од 18 до 35 години. :mad:

И да, Идол беше добар за тепање сеир, ама за пејачи еден не излезе саглам. Боље Данивелче од Икс-фактор ќе го слушам неголи лигушите Раденов, Апостоловски и Јанчето. :kuracc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се возела и она со некој министер у кола или?
Зашто не ми е верно некако дека ради квалитет е избрана баш таа...
Ќе ја видиме сеа по митинзите негде :)

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.363
Поени од реакции
21.800
Џабе се малтретираме, не не бива. На вакви шабански циркуз натпреварувања се праќа некој death metal трансџендер интерсексуален миџет, па дури тогаш да имаме некои минимални шанси за историски успех и влез во први 20.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ах бее... шо убаво станав и ја видов темава, одма сте се фатиле со муабети за министри и пратеници, без да имате појма за што зборите. Тибам форумот исполитизиран, иде на нерви ова више. Дај боже министер да ви стане она ради ваквиве муабети, жими све. Зашто мора да значи дека му го пушела на министер за да влезе на натпреварувањево ебате, кој муабет ви е ова, вие да успеете у некое поле, и за вас ќе треба да викаме дека сте се возеле со министри?

Како и да е, искомплексирани форумџии на страна, топ што иде Јана, отсекад сум викал дека коа више изветреанине наши од „естрадата“ не можат да успеат, нека им се даде шанса барем на тие што сеуште немаат изградено цврста кариера да се промовираат. А Јана е супер избор за ова и мило ми е што не остана запоставена како многу други потенцијални млади пеачи, пошто да, believe it or not, има квалитет.

Џабе се малтретираме, не не бива. На вакви шабански циркуз натпреварувања се праќа некој death metal трансџендер интерсексуален миџет, па дури тогаш да имаме некои минимални шанси за историски успех и влез во први 20.
Тоа дека тепале само безвезни циркус артисти е маалски муабет. Види ги од 2010 навака победничките песни, освен Кончита, сите си се топ песнички испеани од сосема нормални фаци. А маалскиов муабет за тоа дека џабе сме се мачеле е да се прикрие фактот дека за кур не не бива и не знаеме да склопиме квалитетна песна за на Евровизија, обичен изговор, како и све друго у државава.

Напрај добра песна прво, па ќе видиме колку стварно држи вода муабетот. А држава што не влегла у финале од времето на Дедо Ное, да не збориме што не била никад у топ 10, не може да го дрви за тоа кој победувал.

D

Daedalus

Гостин
Јас Јана Бурче ја знам одамна, дружевме долго време. Пред да прекинеме со дружба (секој со свои обврски), беше супер девојче, слушаше рок, метал, блуз, џез и такви ствари, а у парк кога седевме, памтам вежбаше песни од Nightwish, Within Temptation и сл. Никогаш не била профил на девојче коешто е спонзоруша и слични срања, секогаш била скромна, кул и фина со сите.
Е сеа дали у меѓу време се сменила и не е таа Јана што ја знам, не знам. Дали гласот и' е на ниво на Евровизија (не дека Евровизија е фестивал на којшто оди најдоброто од сите земји), не знам, ваљда има многу подобри пејачи од нејзе у Македонија кои од Х причини немале шанса да се пробијат или да бидат потенцијални кандидати за евровизија.

Дали станала у меѓувреме ВМРО (откако прекинавме со дружба), исто така не знам. Али тоа што го знам е дека не пее воопшто лошо и не е шабан.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дали станала у меѓувреме ВМРО (откако прекинавме со дружба), исто така не знам. Али тоа што го знам е дека не пее воопшто лошо и не е шабан.
Доволен е еден клик на фб профилот за било кој да види дали е ВМРО или не.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Еј башка и ја сум од правен, значи за догодина пуштете муабет у МТВ, мене ми се шета !

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Филозофски, свирам хармоника, 26, m, kz, е*бам и дебели, шмркам кока, би мај брадр би мај френд да го правим на бенд за догодина за евровизија ајде пијавете се тука;

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Филозофски, свирам хармоника, 26, m, kz, е*бам и дебели, шмркам кока, би мај брадр би мај френд да го правим на бенд за догодина за евровизија ајде пијавете се тука;
Рачунај дека имаш првокласен вокал, другото не е битно !

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.433
Да е некој тетовиран, пирсиран, наркоман и педер би било бонус и обавезно по можност х6 такви кој ќе скокаат по сцената, за пеењете е најмалку битно.
Сигурно финале ќе имаме(y)

Доволен е еден клик на фб профилот за било кој да види дали е ВМРО или не.
Кај мене не можеш да ме најдеш мене, не па партија:icon_mrgr:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Ова МРТ изгледа си експериментира. Доста праќаа „ѕвезди“, т.е. афирмирани пејачи од типот на Калиопи, Есма, Тијана... па сега сакаат да видат како ќе поминат со некој млад и речиси анонимус. Веројатно по примерот од Србија која веќе две години по ред испраќа некои до тогаш непознати имиња на сцената на ESC. Не дека нешто би постигнале, повторно, и не дека некому му е гајле, но ете, некоја традиција е секоја година ова време истите муабети на форумов: „Евровизија е срање“, „Јас не знам што не се откажат“, „Македонија одамна требаше да не учествува“ и сл, па реков ај да видам годинава да не сте станале покреативни. :P
Евровизија е срање. Јас не знам што не се откажат. Македонија одамна требаше да не учествува. :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Франција тепа на срањето наречено евровизија 2017 , дојава. :D Нека стои постот да се самоцитирам во мај.

Какви се шабани отидоа во последните неколку години , нека си проба среќата девојчето , барем млада крв е а и не пее воопшто лошо. Плус лепојка е. :pipi:

M

Moon Child

Гостин
Мене ми е ок девојчево. Ја памтам од идолот, не би судела по квалитетот таму пошто идол се случи пред 5-6 години.
Нека оди бе, шо, кога можеше Влатко Илевски Какалин камаја да оди, зошто да не и она и било кој друг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom