Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Овие кошаркариве од Пистоиа се најголеми дегени шо ги иам видено заедно со све тренеров згеп ми го упропастија денов со глупиве потези не ми се вервит шо напраја на крај :tapp::tapp::tapp:.
денеска 4од 7 кошарки шо ги играв ми завршија Х :facepalm:

Да, тоа е тоа, тоа е шлагот на тортата, тоа се чекаше за крај, можеби еден од моите последни постови овде, бидејќи на ова срање не вреди да трошиш живци, за парите голе-доле ме боли кур, ебењето во здрав мозок е она што ми смета, откако го чекав Штруф последен на тикет за 250 евра,во ситуација во која имаше 5-4 и сервис во трет сет, и повреден противник, и коеф на другиот беше 15, откако го чекав Новак против Раонич -2.5 гема за 280евра, и надвапати водеше со брејк во втор сет, и јадеше два брејка од факинг Милош Раонич, откако вчера го чекав Мареј -3.5 гема за 250 евра против Раонич, а тој кутриот се мачеше 4 саати за да го победи со крајни маки еве што се деси денес, последен на тикет го чекам Новак +3.5 гема за 297 евра, значи не да тепа, не да тепа со хендикеп, него да покрие ебан мочан +3.5 гема хендикеп во ситуација во која е фаворит во мечот, се деси тоа, Мареј излезе и измете со него, ладно во два сета 6-3 6-4, откако претходно двапати уриваше рекорд за најдолг меч во 3 сета, и знаев дека физичката спрема нема да одигра голема улога иако многумина го мислеа тоа, и знаев дека последните 2 меча на Новак против Гофан и Нишикори не беа никаков показател за неговата форма, и баш затоа одиграв +3.5 гема на Новак, како нешто најсигурно што можев, ама џабе, еј се мачеше Мареј вчера против Милош, двапати не можеше да одсервира за меч, сега 24 саати покасно излезе и одигра скоро перфектен меч, со незнам дали 5-6 неизнудени во цел мечbetf.png

ajde gremii i nacional potodi uste po edno golce[DOUBLEPOST=1479673454][/DOUBLEPOST]gremio odma dade ajde uste nekoja od potosi

CSKA se najdobri vo defanziva vo celata liga, cist MINUS 4.5 2.10 e

p.s.

TEREK - TOMSK 1

Незнам како заклучи дека ЦСКА се најдобри во дефанзива кога СКА имаат примено 48 гола а ЦСКА 63.
Мислам дека @Riddler е во право СКА ќе добијат и ќе оди во + голови.

Незнам како заклучи дека ЦСКА се најдобри во дефанзива кога СКА имаат примено 48 гола а ЦСКА 63.
Мислам дека @Riddler е во право СКА ќе добијат и ќе оди во + голови.

Statistiki ne gledaj, jas gi pratam odamna i znam za kakva ekipa se raboti;

SKA se podobri vo ofanziva a CSKA vo defanziva, cist minus e mecot.

Teski natprevari igraat CSKA I SKA,a ovaa sezona dvata natprevari zavrsija so fudbalski rezultati.Prvo CSKA tepaa doma 2-1,pa posle SKA 2-0.Agresiven hokej igraat dvete ekipi,sto e i normalno posto se rivali.CSKA na posledniot megjuseben bea dosta slabi,a SKA na domasen teren go kontroliraat pakot fenomenalno,mislis tiki taka igraat.:icon_mrgr:

Kec treba da bide.

A i Magnitogorsk da gi plesnat na Dinamo ne e loso.Igraat odlicno.

Утакмицава требит да е 1 ама дерби за 1,80 да играм вакво нема шанси ова се двете најсилни екипи во лигата
СКА се без првиот голман и по мое ке примат 1-2 гола шо значи за да тепа СКА ке мора да даде 3-4 колку и да се ЦСКА екипа која игра дефанзивно и го контролира пакот тука мало морген ке контролираат СКА имаат ненормална техника се знае кој ја ке ја има контролата денес башка во последно несјаат во дефанзива ЦСКА а и оној пораз од Автомобилист онака ко ладен туш им дојде плус имаат 4 дена да се припремат за ова ЦСКА идат после 2 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom