Ja gledam temava i gledam razlicni mislenja, ama moram da ostavam komentar za edno moe iskustvo.Inace pred dve godini, kupivme KEEWAY HYRICANE, 50 CC togas bese 900 evra, a sega mislam deka moze da se najde za nekoe evro pomalku.Brat mi napravi soobrakjajka so nego, ja iskrivi celicnata ram konstrukcija, onaa osnovnata, t.e. skeleto. Motorot za mesec dena, go napravija, edvaj go sklopija, ama go napravija.Za brat mi ne prasujte, celiot bese parce, ama muabetov, mi bese, deka skuterceto go sklopija, motorot nemase nikakov defekt, a istoto toa motorce sega ima pominato, okolu 11 000 km.Stavam samo gorivo, i dvotaktno ulje, najeftino so postoi mislam deka se vika PRISTA od makpetrol, zs ne mi se ulozuva u motor so sekoj moment moze, da ZASPIE.Ama taka si vikam veke dve godini, a motorov, nikako da zapre.Ziveam nadvor od gradot i skoro celo vreme e vozen pod polna gas.Taka da, po moe mislenje, ovie motorcinja nemaat smrt.Kupuvajte i vozete skoro za bes pari.Pravam muabet za modelite na KEEWAY.