Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе завршена е работата со кинезот утре идам да го земам требаше денес али времево ми ја еба работата. Иначе е 150 кубика 4тактно со воздушно ладење, предна диск кочница задна барабант.е. ножна.
![]()
![]()
@Блогерџија твојот ако не се лажам е 125 cc? Како иде потрошувачката?
Сум приметил имаат доста мали гуми не е баш стабилен моторот и кажи ми колку му е максималната брзина?
Ај стварно објасни како твоето Пежо оди 120? Или на удолнина 10%?Inace najbojli se Pezo vespite i nisto drugo!!!!
imam Pezo 50 i mi ide 120 so sekojdnevno odrzuvanje na masinata!!!
ako sakas da go vozis e ke go platis
Скоро сегде низ Скопјево се продаваат овие мотори сега, а јас сум пре задоволен од скутеров. Само совет, овие мотори имаат мека амортизација, па доколку не ти е сецната предницата еден сантиметар може да ти пукне. Можеш еден сантиметар да направиш во висина, како елипса за да немаш гајле...може да ти речат да маваш по виљушката ама тогаш е не стабилен моторот. Иначе вака е супер, Скопје-Велес го возам песна.И другар како моторчево? Глеам веќе поминале 2 месеци како го имаш. Задоволен си?
Сакам деновиве со зетот да си земеме по едно, јас возам по 25-35 километри дневно и со оваа цена на нафтата не се исплати веќе да возиш.
Има еден кинески мотор кај оној на плоштад што продава, 150цц, 900 евра. Многу е сличен на овој, ако не е и истиот.
Ти од кај го зема?
Ај стварно објасни како твоето Пежо оди 120? Или на удолнина 10%?
Inace najbojli se Pezo vespite i nisto drugo!!!!
Да да многу добри. Затоа сабајле поштарот со apnот го изеде другарот со пежотоМижи да те мамам .... пежоата се добри ама како комарци брмчат![]()
Inace najbojli se Pezo vespite i nisto drugo!!!!
ај кажете ми кај има каиш од кевлар или некој поквалиетен, зашто каишите на кинеските моторчиња не се ок, зошто коа ке се загреат многу, знаат да префрлаат
а што ке ти е каиш од кевлар...кевларот само помалце грее..
јас мене серискиот дава подобри перформанси него кевларот...
кевлар 20 евра...сериски уамаха минарели 36 евра не е за дзабе поскап...
a moze li da se stavi malosi kajs na kineski skuter ?