Кинеските моторчиња

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ова представува копија на Априлија Хавана? Ајде давај повеќе инфо... Што пари го зеде, на ново/старо (глеам овде имаш слика со табличка или таква слика ти се најде), и најбитното... 2 тактен или 4 тактен и водено или воздушно ладење?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Нов 800 евра 125 кубици сликата таа ми се најде на нет :) ама исти е како на сликата , сребрен , воздушно ладење е сега за колку тактен е врска немам ама не работи на мешавина само ставаш безоловен и вози

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Епа штом не е на мешавина е 4 тактен. Со здравје да си го бичиш уште еднаш, уба да му е среќата, и обавезно регистрација, возачка и кацига. Овие џандариве не се салам, сеге имаат и дигитални апарати, па одма те сликаат на лице место, нема мрдање од типот имав кацига на рака, не на глава и затоа ми пишаа казна. Исто важи и за фрлање отпадоци. Внимавајте полицијата е многу опасна со дигиталните.

Само се думам како ги научиа да ги користат :pos:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Фала фала поубав да си земиш .... кацига зедов денес сега уште да го регистрирам а за возачка здравје за неколку недели , уште за кола не ја имам земено од в полиција а положив пред 5 месеци xD

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
На ова моторче му имам фрлено мерак и се надевам дека летово ке го возикам :je:

GILERA DNA 50CC

брат ми купи кинеско моторче пред 2 години ама не е тоа тоа.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
На ова моторче му имам фрлено мерак и се надевам дека летово ке го возикам :je:

GILERA DNA 50CC

брат ми купи кинеско моторче пред 2 години ама не е тоа тоа.
Све тоа убаво, изглед перформанси ама една грда мана имаат овие ваквиве БРЧАТ КО ЛУДИ
Исто и со RSот....дизајн лудила перформанси не прајме муабет али тоа кога брчат ко патенти некои не да ме нервира

Иначе завршена е работата со кинезот утре идам да го земам требаше денес али времево ми ја еба работата. Иначе е 150 кубика 4тактно со воздушно ладење, предна диск кочница задна барабан:) т.е. ножна.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Охо, баеги за частење има по форумџиите денеска :), па и понеделнички ох ох.... Епа Точкест и ти со здравје да си го бичиш.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Гоце бате со здравје да го возиш и летово струга на плажа да го паркираш :)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Све тоа убаво, изглед перформанси ама една грда мана имаат овие ваквиве БРЧАТ КО ЛУДИ
Исто и со RSот....дизајн лудила перформанси не прајме муабет али тоа кога брчат ко патенти некои не да ме нервира

Иначе завршена е работата со кинезот утре идам да го земам требаше денес али времево ми ја еба работата. Иначе е 150 кубика 4тактно со воздушно ладење, предна диск кочница задна барабан:) т.е. ножна.

Знам дека брчат ужасно ама и тоа се средува со добар ауспух и кит опрема.

Со здравје да се возикаш на новиот мотор со памет и кацига на глава:helou:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Фуче фуче :) :) вчера и денес 100 километри, али уште немам кацига и неможам да го регистрирам. Зашто неможам да го регистрирам???? Затоа што низ цело Скопје нема таблички, ебати државата ебати

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Их, се е ствар на вкус. Не треба некој да се навреди ако не го бендисаш моторот.
Инаку Точкест, пичи така додека не испечатат таблици... А ако немаш платено регистрација, јас на твое место би почекал, не би го регистрирал летово, посекако ке се менуваат табличките за брзо (само да се среди проблемот со името, не знаат што да пишат Горна или Северна Македонија :pos:)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ја си земав кинеско моторче пред 2 недели и топ е .
150че и крева 110 без проблем ( И без граничник) А ич не брмчи :)
Thumbs Up За кинески моторчиња

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Геџо без навреда ама без пари да ми го даваат моторчево не го возам.

Секој си има свој вкус .... за некоја и пари да ми даваш не ја еб*м

90 km/h оди со 2 ца :smir:

Вози си ти прпало шо појќе брчит од што ојт :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom