Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Davis 32.5-
Hezonja 5.5-
Whiteside 18.5-
Caramella 23.5+
Uplateno na 500den .
Inace namesto Davis i Carmello mi bea u plan Bogdanovic 15.5- i Lopez 20.5-,ali smalile granici .
Ako negde go imas Barnes 19.5+ igraj go,izgleda ko OK par .

Sent from my iPhone using Tapatalk

cc8a8d72c8513e96496658d84d94003a.jpg

Jbm ti i Spursi i Popovich ..edno vreme vodea 20+ razlika ..nikakobda odrzat vodstvo ..a Aldridge i Gasol druga prica se,otkako se pojavija spekulacii za trejd,go boli asimot prviot za odbrana ..a najinteresno e sto Whiteside imase 9/11 slobodni 5/9 [emoji23][emoji23]
Za vecer uste ne izlezeni granici na
Kyrie 24.5+
Lowry 17.5+
Towns 20.5+
BrookLopez 20.5+
Otprilika ovie granici bi bile,+/- poen ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да биде камшикуван тој што го наметна овој дебилен тренд на играње граници на играчи.
Дабл на Јапан и Јужна Кореа за утре сабајлечки, 8/10.
Треба да си будала да играш кошаркари на јаки пари. Јас лично играм за забава, по 4-5 кошаркари на 100че, станувам сабајле и гледам што направиле, освен кога сум слободен па си пратам вечерта по некоја текма. Едино можеш да се кладиш на кошаркари ако начекаш апла грешна граница кај некој па да го натрпаш, мада и тоа е ризик пошо нели постои опасност од повреда, две технички...

За денес Траваља-Вани 1 2.70

Пробајте дубл од 13:00, Тајланд-Австралија и Пегасус-ТаиПо од ХонгКонг, двете 2+прво, прават околу 5.7 коеф.

Неможам да поверувам дека членови како ilz што користат најдетска и најглупа логика во светот прават пари од кладилница,а јас на целото знаење што го имам за сите можни екипи неможам 1.40 коефициент да погодам..ќе барам некој да ми ја искрши глата со чекан,ама онаков поголем чекан за секој случај да не искрепам случајно.

Неможам да поверувам дека членови како ilz што користат најдетска и најглупа логика во светот прават пари од кладилница,а јас на целото знаење што го имам за сите можни екипи неможам 1.40 коефициент да погодам..ќе барам некој да ми ја искрши глата со чекан,ама онаков поголем чекан за секој случај да не искрепам случајно.
Едноставно е, престани да се кладиш на такви коефициенти. Ете пишав погоре пример како треба да се игра. 2 утакмици и поголем влог. Е сега секој си знае колку му е длабок џебот и со колку средства располага. Планирам вака да играм некој период и да видам како ќе оди. А статистички има добра веројатност да бидам во плус. Само се бираат екипи кои често даваат и примаат голови. 2 утакмици со по 2.5 коеф ти носат за 100 ден, чисти 500 ден и едно кафе гратис :D. Треба 5 пати со ред да падниш за да си 500 ден зијан ама со оваа игра и со добро анализирање на екипите тешко од 5 ливчиња ниедно да не фатиш.

11514-animated_gifchat8etf.gif

@Riddler Дај нешто од ова хокејов ти повеќе го разбираш :D
СКА треба да е 1 и 6+ 2.16 коеф :zloo:
и уште нешто шо да изиграме ?

За СКА кажав уште кога почна сезонава лупајте на нив нема да згрешите во никој случај мене ме наполнаа за други незнам :)

Треба да си будала да играш кошаркари на јаки пари. Јас лично играм за забава, по 4-5 кошаркари на 100че, станувам сабајле и гледам што направиле, освен кога сум слободен па си пратам вечерта по некоја текма. Едино можеш да се кладиш на кошаркари ако начекаш апла грешна граница кај некој па да го натрпаш, мада и тоа е ризик пошо нели постои опасност од повреда, две технички...

За денес Траваља-Вани 1 2.70

За кошарчињата се сложвам ама шо е до тенисот Travaglia нема изиграно ниту еден турнир на тврда подлога цела сезона и е класичен земљаш.Од друга страна Вани е многу нестабилен и доста негови меча се сомнителни па најдобро е да се избегни.

CSKA vs Ekateniburg 1&6+ 3.45koef јас сум грешка или 1и4+ е твоево?

За кошарчињата се сложвам ама шо е до тенисот Travaglia нема изиграно ниту еден турнир на тврда подлога цела сезона и е класичен земљаш.Од друга страна Вани е многу нестабилен и доста негови меча се сомнителни па најдобро е да се избегни.
На ситно Траваља, заборавив да пишам. Има доста победи сезонава Траваља, доаѓа после освоен турнир, значи во каква таква форма е, додека Вани се распаѓа во последно време. Точно е дека на тврда не игра многу многу, ама гледам има 3 индорс меча годинава, го тепал и Унгур кој е солиден играч, така да сметам дека има валуе ова 2.70 на Траваља. Далеку од сигурица или нешто, само валуе квота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom