Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Пријавен си. Ако не реагираат админите ќе се јавам во полиција :)
Молим те пријави во полиција. Молим те!
До сега колку пријави се поднесени до модераторите за твои политички безвезни мислења на оваа тема и подфорумите ЧДА и Хумор само да знаеш ехеееее...
A тек па во полиција...[DOUBLEPOST=1479169176][/DOUBLEPOST]
Пре би рекол, лигуш. Се кладам дека муцката уште на пресно млеко му мириса.

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.571
Поени од реакции
16.768
ДИК целосно ги отфрли листите на СДПМ
Сите 9 членови на ДИК гласаа денеска да бидат отфрлени изборните листи на СДПМ на Бранко Јаневски, кој истакна имиња со цел да ги збуни гласачите на опозицијата.

Инструкциите на пастирот, почнаа да не бидат прифаќани кај неговите овци..
има ли објавени аргументи сходно законите??
Имињата на кандидатите никако не можат да бидат аргументи, тоа е ноторна будалаштина; ако е само тоа ОБСЦЕ ќе напише една РЕЦКА, а после тие истите што се жалеа за тзв. двојниците ќе кажат изборите не беа демократски...
Па имаме и други двојници, удбашот со затворска тапија и младиот шарен што му се одложува судењето поодамна...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
има ли објавени аргументи сходно законите??
Имињата на кандидатите никако не можат да бидат аргументи, тоа е ноторна будалаштина; ако е само тоа ОБСЦЕ ќе напише една РЕЦКА, а после тие истите што се жалеа за тзв. двојниците ќе кажат изборите не беа демократски...
Па имаме и други двојници, удбашот со затворска тапија и младиот шарен што му се одложува судењето поодамна...
Колку си само ти глуп. Кои од тие двојници што ги кажуваш се носители на листи? Овие што се спорни се намерно ставени носители на листи за да се збуни народ. Ниту луѓето знаат дека се на листи ниту ништо. Ама добро, што да ти правиме кога не знаеш што пишуваш а се правиш паметен.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Озбилно, темава има админи или не?
А шо дека има? Ќе го банираат глаголов на еден ден шо си тера пропаганда ко форумов да е на татко му, а ја шо сум му замерил на тоа ќе добијам една недела. Го искусив тоа скоро.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
А шо дека има? Ќе го банираат глаголов на еден ден шо си тера пропаганда ко форумов да е на татко му, а ја шо сум му замерил на тоа ќе добијам една недела. Го искусив тоа скоро.
Не треси. 10 пати во последниве 3 месеци бев казнуван заради некои гниди како тебе. по една недела.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.877
Поени од реакции
36.922
Пак ме прелажа Бастердот :(
Бејли им кажал на СЈО да прекинат со активностите, они нов предмет денес во 11 отвараат.

Интересен развој во судовите имаме. Освен побунетите 13 судии во Кривичен Суд, и претседателката на Врховен суд подолго време е "непослушна".

Судиите се единствената пречка зашто многу од обвинетите се на слобода него ли во Шутка во притвор.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Фетаи: Прислушувањето е спроведено од 10 лица кои биле или се вработени во УБК #СЈО #Таргет

Фетаи: Доказите со кои располагаме упатуваат дека од 2008-2015 година незакоснки била следена комуникација на 4286 тел.број #СЈО #Таргет

Фетаи: Биле следени и лицата кои комуницирале со таргетираните броеви #СЈО #Таргет

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Овој случај целосно се коси со „Пуч“ (кој и без тоа се знаеше дека е фарса).
Ако е така мора да се гонат кривично сите инволвирани и во тој спектакл за народни маси, вклучувајќи ги обвинителите од ОЈО и судијата кој го води тој процес, затоа што очигледно е дека е драмска претстава режирана од бандитите на власт, а веројатно и паторот ќе мора да одговара за лажно пријавување „насилство врз него“.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.877
Поени од реакции
36.922
Ова е главниот предмет на СЈО. Да се утврди кој дал наредба за прислушување и кој го извршувал тоа.[DOUBLEPOST=1479465573][/DOUBLEPOST]
И во 2016 продолжиле да си следат :pos:
Од навика тоа :(

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Пак ме прелажа Бастердот :(
Човекот 2 пати погреши за изборите, се маваше во гради со сигурни информации, погреши и со сигурната информација за Грујо во првата изборна единица, погрешил за уште неколку други работи. Смешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom