250 му дадов на почетокот кога ја почнував процедурата.А сега ми понуди 300 евра утре да се сликам,утре да го земам,250 утре да се сликам за 3дена да го земам 200 утре да се сликам пасошот после еден месец и 150 утре само да подадам за егн,па откако ке излезе да дојдам да се сликам па пасошот за еден месец.И така сум тука ќе искористам кога имам опција брза постапка истите пари ќе ги дадам по карти мак-бг јадење,пиење.Вечерва ќе преспијам во хотел сме сместени утре ќе се сликаме и си одиме и викендов ќе ни го донесе во мк.[DOUBLEPOST=1479141051][/DOUBLEPOST]
250 му дадов на почетокот кога ја почнував процедурата.А сега ми понуди 300 евра утре да се сликам,утре да го земам,250 утре да се сликам за 3дена да го земам 200 утре да се сликам пасошот после еден месец и 150 утре само да подадам за егн,па откако ке излезе да дојдам да се сликам па пасошот за еден месец.И така сум тука ќе искористам кога имам опција брза постапка истите пари ќе ги дадам по карти мак-бг јадење,пиење.Вечерва ќе преспијам во хотел сме сместени утре ќе се сликаме и си одиме и викендов ќе ни го донесе во мк.[DOUBLEPOST=1479141317][/DOUBLEPOST]
)