Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.099
Кој систем бе човек, која ситуација? Кој манипулатори кој пичке материни, ти можи слободно да се замараш за интересите и ситуацијата во аустралија, незнам шо не ти е јасно!

Твоиве глупости на форумов се исто како некој член од тука да се регистрира на некој форум во аустралија и да им објаснува кој треба таму на избори да победи и како треба да се исправа државата.[DOUBLEPOST=1479080961][/DOUBLEPOST]

Ти си посебен случај, вакво нешто како тебе на денешницава ни по вештачки пат неможе да се создаде

Koj si pa ti da mi kazes so sto mozelo i nemozelo da se zamaram. Forum e ova sekoj ima pravo na mislenje. Ti rekov toa sto ti nemozes da prifatis deka ima MNOGU drugi sto ne mislat ko tebe si e tvoj problem.

Slobodno pisuvaj sto sakas za aus, ke vidis razlika... Tamu e sosema prifatlivo da se ima razlicno mislenje i toa se tolerira kako del od demokratijata. Za razlika od mkd kade samo privremeno odselenite glasaat tamu cela dijaspora glasa duri i e zadolzitelno (moze da te kaznat ako ne se pojavis na glasanje) samo sto toa go pravi po posta zasto za razlika od mkd tamu glasanjeto e proces kade lugeto izbiraat administratori koj mu sluzat na narodot a ne feudalci...

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
..СЈО ке се укине
Нема потреба од укинување, само да се среди законот во согласност со уставот. И секако... СЈО да работи професионално, а оти овие прес конференции се попартиски и од пресовите на СДСМ. Треба да се „повлечат“ и да си работат... не треба „театри“, претстави.. односно, не смее.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Нема потреба од укинување, само да се среди законот во согласност со уставот. И секако... СЈО да работи професионално, а оти овие прес конференции се попартиски и од пресовите на СДСМ. Треба да се „повлечат“ и да си работат... не треба „театри“, претстави.. односно, не смее.
На снимките кого го слушаме? На кого друг треба да му се суди? Значи на снимките слушаме едни, ама од Сјо треба да отворат случаи не само за тие што ги слушаме. Како е тоа можно?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Дај бе не ги објавувај овие фалсификувани уплатници, адреси, имиња, потписи, датуми, матични броеви и што уште не. Кога може се комуњариве на форумов, од прв до последен, да бидат независни, зошто да не може и Катица да биде независна исто колку нив?
Уплатницава е ОРИГИНАЛНА.[DOUBLEPOST=1479118404][/DOUBLEPOST]
На снимките кого го слушаме? На кого друг треба да му се суди? Значи на снимките слушаме едни, ама од Сјо треба да отворат случаи не само за тие што ги слушаме. Како е тоа можно?
Одговоров не ти е согласно моето пишување. Не сум спомнал нешто за што ти реплицираш.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Уплатницава е ОРИГИНАЛНА.
Со свои очи ја виде?
Одговоров не ти е согласно моето пишување. Не сум спомнал нешто за што ти реплицираш.
Викаш пресовите на Сјо се попартиски од оние на Сдсм. Па те прашувам ако на снимките слушаме членови од една партија како прават криминал зошто тогаш викаш дека пресовите се партиски? Тие што ги слушаме за нив се отворени случаи, така да или си глуп или така ти одговара па се правиш глуп.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946

доста со партиско тролање... јас сум обичен граѓанин, партиски неактивен и цело време сум објективен и праќам само линкови и реални размислување а некој тука од админите си игра собирање негативни поени и банирање без образложение( секоја критика на сјо, сдсм и шарените е казнен поен)
Еве на сликава горе има доволно податоци да се открие дали уплатницата од 2015 е вистинска или не, ама засегнатите нема да бараат откривање туку насилно ќе ја забошотат , загушат и тргнат од актуелности..
А партијата на власт е таа што ги избрала тие луѓе во СЈО, нормално дека сакале луѓе кој не се чисти, за да ги имаат в џеб и да си играме антикорупциски истраги, куклен театар за деца
Никогаш не ти реплицирам ама ајде.

Тоа не е сметката на СДСМ или ако имаат повеќе сметки во Комерцијална што не знам дека е дозволено. Сега проверив и нивната завршува со 23192

Латас и Ивона немаат ни потреба да се замараат за малку веродостојни да им бидат сториите кога публиката им е овца.

Последно уредено:
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Тоа не е сметката на СДСМ или ако имаат повеќе сметки во Комерцијална што не знам дека е дозволено. Сега проверив и нивната завршува со 23192
.
Сметкава е за Стево Пендаровски кога се кандидираше за претседател.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Сметкава е за Стево Пендаровски кога се кандидираше за претседател.
Си ја видел со свои очи? Што се правиш наудрен демек не ме читаш.
Зошто ги нарече пресовите на Сјо партиски?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Еве, за информација ваша, има уште една уплата на истата сметка, исто лице, во август 2015. Кој не верува нека се обложи со мене на 100,000 евра.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Еве, за информација ваша, има уште една уплата на истата сметка, исто лице, во август 2015. Кој не верува нека се обложи со мене на 100,000 евра.
Браво многу си упатен како за неутрален.
Ај сега ако сакаш кажи ми зошто ги нарече пресовите на Сјо партиски?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Браво многу си упатен како за неутрален.
Ај сега ако сакаш кажи ми зошто ги нарече пресовите на Сјо партиски?
Затоа што излегуваат на прес конференција и ги оцрнуваат лицата кои ги гонат. Прво, треба да се докаже нечија вина (а не обратно). Второ, нив тоа им е службена работа, а не емотивна, лична, па да настапуваат со обвинанеие уште пресуда да им изречат. Даваат коментари, со критики, со емоции, непрофесионално... Јас не велам да не ги „бркаат“ работите, но тоа нека остане во нивните канцеларии. Се прави спектакл, а намерата е многу очигледна, а и да не е така, така делува. Особено настапот на Шќиптарката, Фатиме...
Катастрофални беа и изјавите на Јанева за која се е нелигитмно (сем нејзината функција избрана од нелегитимни институции). Нејзиното однесување кон пратеничките прашања... со извинение, е на ниво од лице со попречен развој.
Сакам да кажам дека обвинител не смее да се однесува тенденциозно.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Затоа што излегуваат на прес конференција и ги оцрнуваат лицата кои ги гонат. Прво, треба да се докаже нечија вина (а не обратно). Второ, нив тоа им е службена работа, а не емотивна, лична, па да настапуваат со обвинанеие уште пресуда да им изречат. Даваат коментари, со критики, со емоции, непрофесионално... Јас не велам да не ги „бркаат“ работите, но тоа нека остане во нивните канцеларии. Се прави спектакл, а намерата е многу очигледна, а и да не е така, така делува. Особено настапот на Шќиптарката, Фатиме...
Катастрофални беа и изјавите на Јанева за која се е нелигитмно (сем нејзината функција избрана од нелегитимни институции). Нејзиното однесување кон пратеничките прашања... со извинение, е на ниво од лице со попречен развој.
Сакам да кажам дека обвинител не смее да се однесува тенденциозно.
А на какво ниво беа поставувани пратеничките прашања и на какво ниво се однесуваа додека даваше одговор таа? На какво ниво беше Илија кога лупаше по масата и се смееше ко зелен и не оставаше да се одговори прашањето?
Пресовите какви треба да бидат кога се кажува за што е случајот и кој е обвинет?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
А на какво ниво беа поставувани пратеничките прашања и на какво ниво се однесуваа додека даваше одговор таа? На какво ниво беше Илија кога лупаше по масата и се смееше ко зелен и не оставаше да се одговори прашањето?
Пресовите какви треба да бидат кога се кажува за што е случајот и кој е обвинет?
Какви биле пратениците е друго прашање и може одделно да го дискутираме, беа очајни. Но, „капацитет“ од тој „калибар“ треба да знае да се носи со тие работи. Со умереност, со мудрост... Затоа и мислам дека слаб и е интелектуалниот капацитет.
А пресовите не беа само соопштение, беа со многу повеќе „зачини“, обвинувачки тонови..

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom