Кој систем бе човек, која ситуација? Кој манипулатори кој пичке материни, ти можи слободно да се замараш за интересите и ситуацијата во аустралија, незнам шо не ти е јасно!
Твоиве глупости на форумов се исто како некој член од тука да се регистрира на некој форум во аустралија и да им објаснува кој треба таму на избори да победи и како треба да се исправа државата.[DOUBLEPOST=1479080961][/DOUBLEPOST]
Ти си посебен случај, вакво нешто како тебе на денешницава ни по вештачки пат неможе да се создаде
Нема потреба од укинување, само да се среди законот во согласност со уставот. И секако... СЈО да работи професионално, а оти овие прес конференции се попартиски и од пресовите на СДСМ. Треба да се „повлечат“ и да си работат... не треба „театри“, претстави.. односно, не смее...СЈО ке се укине
На снимките кого го слушаме? На кого друг треба да му се суди? Значи на снимките слушаме едни, ама од Сјо треба да отворат случаи не само за тие што ги слушаме. Како е тоа можно?Нема потреба од укинување, само да се среди законот во согласност со уставот. И секако... СЈО да работи професионално, а оти овие прес конференции се попартиски и од пресовите на СДСМ. Треба да се „повлечат“ и да си работат... не треба „театри“, претстави.. односно, не смее.
Уплатницава е ОРИГИНАЛНА.[DOUBLEPOST=1479118404][/DOUBLEPOST]Дај бе не ги објавувај овие фалсификувани уплатници, адреси, имиња, потписи, датуми, матични броеви и што уште не. Кога може се комуњариве на форумов, од прв до последен, да бидат независни, зошто да не може и Катица да биде независна исто колку нив?
Одговоров не ти е согласно моето пишување. Не сум спомнал нешто за што ти реплицираш.На снимките кого го слушаме? На кого друг треба да му се суди? Значи на снимките слушаме едни, ама од Сјо треба да отворат случаи не само за тие што ги слушаме. Како е тоа можно?
Со свои очи ја виде?Уплатницава е ОРИГИНАЛНА.
Викаш пресовите на Сјо се попартиски од оние на Сдсм. Па те прашувам ако на снимките слушаме членови од една партија како прават криминал зошто тогаш викаш дека пресовите се партиски? Тие што ги слушаме за нив се отворени случаи, така да или си глуп или така ти одговара па се правиш глуп.Одговоров не ти е согласно моето пишување. Не сум спомнал нешто за што ти реплицираш.
Никогаш не ти реплицирам ама ајде.
доста со партиско тролање... јас сум обичен граѓанин, партиски неактивен и цело време сум објективен и праќам само линкови и реални размислување а некој тука од админите си игра собирање негативни поени и банирање без образложение( секоја критика на сјо, сдсм и шарените е казнен поен)
Еве на сликава горе има доволно податоци да се открие дали уплатницата од 2015 е вистинска или не, ама засегнатите нема да бараат откривање туку насилно ќе ја забошотат , загушат и тргнат од актуелности..
А партијата на власт е таа што ги избрала тие луѓе во СЈО, нормално дека сакале луѓе кој не се чисти, за да ги имаат в џеб и да си играме антикорупциски истраги, куклен театар за деца
Сметкава е за Стево Пендаровски кога се кандидираше за претседател.Тоа не е сметката на СДСМ или ако имаат повеќе сметки во Комерцијална што не знам дека е дозволено. Сега проверив и нивната завршува со 23192
.
Пооригиналнo од смс пораките и членската од пред некој ден.Уплатницава е ОРИГИНАЛНА.
Си ја видел со свои очи? Што се правиш наудрен демек не ме читаш.Сметкава е за Стево Пендаровски кога се кандидираше за претседател.
Браво многу си упатен како за неутрален.Еве, за информација ваша, има уште една уплата на истата сметка, исто лице, во август 2015. Кој не верува нека се обложи со мене на 100,000 евра.
Затоа што излегуваат на прес конференција и ги оцрнуваат лицата кои ги гонат. Прво, треба да се докаже нечија вина (а не обратно). Второ, нив тоа им е службена работа, а не емотивна, лична, па да настапуваат со обвинанеие уште пресуда да им изречат. Даваат коментари, со критики, со емоции, непрофесионално... Јас не велам да не ги „бркаат“ работите, но тоа нека остане во нивните канцеларии. Се прави спектакл, а намерата е многу очигледна, а и да не е така, така делува. Особено настапот на Шќиптарката, Фатиме...Браво многу си упатен како за неутрален.
Ај сега ако сакаш кажи ми зошто ги нарече пресовите на Сјо партиски?
А на какво ниво беа поставувани пратеничките прашања и на какво ниво се однесуваа додека даваше одговор таа? На какво ниво беше Илија кога лупаше по масата и се смееше ко зелен и не оставаше да се одговори прашањето?Затоа што излегуваат на прес конференција и ги оцрнуваат лицата кои ги гонат. Прво, треба да се докаже нечија вина (а не обратно). Второ, нив тоа им е службена работа, а не емотивна, лична, па да настапуваат со обвинанеие уште пресуда да им изречат. Даваат коментари, со критики, со емоции, непрофесионално... Јас не велам да не ги „бркаат“ работите, но тоа нека остане во нивните канцеларии. Се прави спектакл, а намерата е многу очигледна, а и да не е така, така делува. Особено настапот на Шќиптарката, Фатиме...
Катастрофални беа и изјавите на Јанева за која се е нелигитмно (сем нејзината функција избрана од нелегитимни институции). Нејзиното однесување кон пратеничките прашања... со извинение, е на ниво од лице со попречен развој.
Сакам да кажам дека обвинител не смее да се однесува тенденциозно.
Какви биле пратениците е друго прашање и може одделно да го дискутираме, беа очајни. Но, „капацитет“ од тој „калибар“ треба да знае да се носи со тие работи. Со умереност, со мудрост... Затоа и мислам дека слаб и е интелектуалниот капацитет.А на какво ниво беа поставувани пратеничките прашања и на какво ниво се однесуваа додека даваше одговор таа? На какво ниво беше Илија кога лупаше по масата и се смееше ко зелен и не оставаше да се одговори прашањето?
Пресовите какви треба да бидат кога се кажува за што е случајот и кој е обвинет?