Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да прашам за полагање треба индекс да носиме и дали треба нешто друго?
Ти благодарам на брзиот одговорИндекс или студентска легитимација, евентуално лична карта.
Не секогаш бараат документ за идентификација, но носи нешто со себе за секој случај.
А ако не те чува никој?Зависи од тоа кој те чува е
А ако не те чува никој?![]()
Тогаш треба да се разбудиш од сонот и да се вратиш во реалноста.А ако не те чува никој?![]()
100% од прва и 33.33% од втора, се положува ? За структурно зборам.
Да, ако ти се точни.
100% 10/10 тест примери не секогаш значи максимум поени.
Доколку задачата не ги исполнува условите од текстот. Задачата се тестира според влезот на тестпримерите и излезот според тие тест примери за нивното решение. Во секој случај, по СП не мислам дека може да се добијат помалку од 50% од поените за задачата со 100% тест примери, јас кога положив во прва година матрицата ми ја имаа оценето со 30/35, а си работеше 100% тест примери. Интересно, мој другар со кој заедно решававме, ја реши матрицата на ист принцип кај друг професор/асистент и му беше оценета 35/35. Ако ви е Томче Делев, good luck.Во кој случај не би значело?
Затоа си на ФИНКИ, математика да програмираш. Ќе ти треба за работа!Можеа по СП да уклучат и некоја равенка по Физика да изведеме во задачите![]()
Затоа си на ФИНКИ, математика да програмираш. Ќе ти треба за работа!