- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.440
Твои се? Ги продаваш одделно?
Вака изгледа комплетот.
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Вака изгледа комплетот.
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Во Охрид ги имаше кај братот со тезгата, ама одделени, распродадени кој како стасал зел. Јас Повести ја имам дома.Твои се? Ги продаваш одделно?
Видов дека ја имаш, затоа и ми текна да постирам .Во Охрид ги имаше кај братот со тезгата, ама одделени, распродадени кој како стасал зел. Јас Повести ја имам дома.
Mртви души ја имаше, ако не е земена. Мека корица ја имам таа, исто имаше 400 и нешто денари добра обработка на истата преку друга издавачка куќа.
Не сум запознаен со откупување......Вакви стари примероци не верувам оти се реткост вистинска. Од поновиве некои од мак. автори кои ги имаат во повеќе примероци можеби можи Ама пак прашај си оти никогаш не сум прашал да знам.Видов дека ја имаш, затоа и ми текна да постирам .
Случајно да не знајш, дали можи да се откупи книга од нашана библиотека? Мерак ми е со дебели корици, а Охрид ептен преку седум планини е, до в лето тешко дека ќе појдам...
Јас ја имам книгата, старо издание од осумдесетите, но не е од овој комплет кафеавиот, туку од еден друг син, тврд повез. Ако имаш интерес пиши пп ќе ти испратам слики. Може да се прати по Карго или слично. Имам и уште доста книги, ако некому му треба нешто нека праша, ако имам ќе одговорам.Видов дека ја имаш, затоа и ми текна да постирам .
Случајно да не знајш, дали можи да се откупи книга од нашана библиотека? Мерак ми е со дебели корици, а Охрид ептен преку седум планини е, до в лето тешко дека ќе појдам...
Jas kasnam edno dve godini,ama sepak da si prasam,da ne slucajno se ostanati Andaluziski prijatel i Hipnotizer?[DOUBLEPOST=1488720158][/DOUBLEPOST]Продавам трилери. Книгите се скоро нечепнати. Договор во inbox.
+ поклон ја давам Краеви и почетоци од Нора Робертс ама само под услов некоја друга ако се купе, ваш избор која друга . Цените се скоро два пати упола од нивната продажна цена, така да и те како ќе ви се исплати сега за пред саемите ако сакате да надокнадите нешто од ова. Поздрав
Снежана мора да умре Неле Нојхаус - 150
Дух - Ју Несбе - 200
Кутија во облик на срце - Џо Хил - 150
Андалузиски пријател - Александер Седерберј - 150
Хипнотизер - Ларс Кеплер - 200
Кој тропа на прозорецот - Линвуд Баркли - 150
Американски дервиш - Ајад Актар - 100
Lose mesto za umiranje -Dzejms L. Tejn - 100 (на српски)
Andaluziski prijatel ja ima seuste?[DOUBLEPOST=1488721618][/DOUBLEPOST]Сакам да ги купам следниве книги:Да, останати се овие:
Дух - Ју Несбе - 250
Кутија во облик на срце - Џо Хил - 150
Андалузиски пријател - Александер Седерберј - 150
Американски дервиш - Ајад Актар - 150
Lose mesto za umiranje -Dzejms L. Tejn - 100 (на српски)
Инаку додавам на листата нови:
Фатен на дело - Харлан Кобен - 250
Краеви и почетоци - Нора Робертс - 100
Формулата на алхемичарот - Скот Маријани - 250
Папата Јована порано ја продаваше издавачката куќа Матица. Побарајте таму. Претпоставувам се уште ја имаат на залиха.Jas kasnam edno dve godini,ama sepak da si prasam,da ne slucajno se ostanati Andaluziski prijatel i Hipnotizer?[DOUBLEPOST=1488720158][/DOUBLEPOST]
Andaluziski prijatel ja ima seuste?[DOUBLEPOST=1488721618][/DOUBLEPOST]Сакам да ги купам следниве книги:
1.Папата Јована - Дона Вулфолк Крос
2.Заговорот Моцарт - Скот Маријани
3.Сé што премолчавме - Марк Леви
4.Целестинско пророштво - Џејмс Редфилд
5.Ќерката на чуварот на спомените - Ким Едвардс
6.Хипнотизер - Ларс Кеплер
7.Цариградската пророчица - Мајкл Дејвид Лукас
8.Американски дервиш - Ајад Актар
9.Исповед на една акушерка - Дајен Чембрлејн
10.Како вода за чоколада - Лаура Ескуивел
11.Мене ми припаѓаш - Карен Роуз
12.Во името на предците - Тес Геритсен
13.Владетел од сенка - Донато Каризи
14.Андалузиски пријател - Александер Седерберј
15.Играта на Ангелот - Карлос Руиз Зафон
16.Паралелен свет - Божидар.Д.Бенедикт
Доколку некој продава некоја од овие книги,ве молам да ми пишете.
И двете ги дадов.Jas kasnam edno dve godini,ama sepak da si prasam,da ne slucajno se ostanati Andaluziski prijatel i Hipnotizer?
За жал ја немаат.Повеќето од овие се на матица ама ги немаат.[DOUBLEPOST=1488887353][/DOUBLEPOST]Папата Јована порано ја продаваше издавачката куќа Матица. Побарајте таму. Претпоставувам се уште ја имаат на залиха.
Ок ,ти благодарам.И двете ги дадов.
Иначе имам доста од овие што си ги наведила, ама сите ми се драги книги, не би ги продавал.