Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Оваа година е наш пехарот. Ако не, здравје следната сигурно :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Шо се дешава до берарди? Повреден е или не го играат ?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
Што му требаше на Кандрева да го напушта Лацио? Капитен беше, најбољи играч во екипата, можеше да стане легенда кај лацијаливе... Ама не, ќе оди на 29 години кај умрениве да гради кариера, за некое стотче + на книшката, сега се резили низ Европа.

А што напад ќе имаа сега Лацио ако останеше Кандрева... Ќе газеа во тандем со Имобиле и Андерсон

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.285
Среќен сум што Интер, за разлика од селските екипи како Наполи и Лацио, во лига европа навистина ја брани честа на серија а и собира бодови за да се врати тоа 4то место.

G

Goldie

Гостин
Среќен сум што Интер, за разлика од селските екипи како Наполи и Лацио, во лига европа навистина ја брани честа на серија а и собира бодови за да се врати тоа 4то место.
Ќе видиш кога квалитетот ќе исплива на површина што ќе прават

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да не беа 7те шампионски титули на Милан од времето на Ное и арката негова, сега Италија ќе имаше бодови колку Македонија и ќе играа прво квалификациско коло за ЛШ :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom