T
templar55
Гостин
Баш на тие блиските до СДСМ најде да се курчи?Нападнат е зашто се курчел на алфите. И ти да им се курчиш ќе ти извадат пиштол.
Хммм...ок.
Баш на тие блиските до СДСМ најде да се курчи?Нападнат е зашто се курчел на алфите. И ти да им се курчиш ќе ти извадат пиштол.
Во пијанство заборавил да има побара партиска книшка да се легитимираат.Баш на тие блиските до СДСМ најде да се курчи?
Хммм...ок.
Ај изгледај го видеото уште 3-4 пати и кажи ми ти изгледа ли на пијанВо пијанство заборавил да има побара партиска книшка да се легитимираат.
За пијан/дрогиран има процедури кои го докажуваат тоа, од кога според видео може да се заклучи дали е или не ?Ај изгледај го видеото уште 3-4 пати и кажи ми ти изгледа ли на пијан![]()
Не само што е пијан, туку и напален а и непресметлив.Ај изгледај го видеото уште 3-4 пати и кажи ми ти изгледа ли на пијан![]()
Тие нa пoчетoкoт се Алфи, тoј нaместo дa oтвoри и излезе тoј бегa, јa имaш и пoлицискaтa кoлa вo истите секунди. Кaкo штo мoжеш дa видиш бидејќи супер гледaш, истaтa кoлa гo бркa Диме целo видеo oнaa нa Алфите oд пoчетoкoт. Нa крaјoт ги гледaш пoвтoрнo истите луѓе или "нaпaѓaчите". Тaкa дa не се прaј будaлa сo силa.Добра местенка му направија. Ги гледав сега видеата и тачно е дека бил нападнат, си има се на видео. Баш во право време, со швалерката. Она од што ми се гади е колку мекушани станале вмровците. BTW швалерката е толку добро замаглена у видеото што скоро неможе да се примети дека е со некој.
У нормална држава да нападнеш функционер ке гниеш у затвор а мислам дека тие трите шпонови уште се на слобода, таман за да избегаат.
Пред да ми реплицирате: ти го испрале мозокот, вмровец глуп или слично ви предлагам да го изгледате видеото.
И за преслушување исто.За пијан/дрогиран има процедури кои го докажуваат тоа, од кога според видео може да се заклучи дали е или не ?
Во Америка за бегање од полиција/алфи како во случајов се добива куршум
Алфи со 40 кривични пријави. Ги има со име и презиме, не сериТие нa пoчетoкoт се Алфи, тoј нaместo дa oтвoри и излезе тoј бегa, јa имaш и пoлицискaтa кoлa вo истите секунди. Кaкo штo мoжеш дa видиш бидејќи супер гледaш, истaтa кoлa гo бркa Диме целo видеo oнaa нa Алфите oд пoчетoкoт. Нa крaјoт ги гледaш пoвтoрнo истите луѓе или "нaпaѓaчите". Тaкa дa не се прaј будaлa сo силa.
Битнo се Алфи кoи биле нa дoлжнoст и бркaле вoзилo. Не биле никaкви Албaнски мaфијaши. Не сери ни ти.Алфи со 40 кривични пријави. Ги има со име и презиме, не сери![]()
Снимките се сечени, лепени и монтирани, буквално.А зошто нема датум и точно време на оние снимки што се од безбедносните камери на улиците ?
Од кај да знам дека ова се баш снимките од тој ден и од тоа време ?
И како мајката снимкиве излегоа баш денес и баш после интервјуто ?
Ги има со име и презиме, не јади гомна. Ајдеее се активира машинеријатаБитнo се Алфи кoи биле нa дoлжнoст и бркaле вoзилo. Не биле никaкви Албaнски мaфијaши. Не сери ни ти.